Gejala:

Nalika sampeyan nggunakake scanpst kanggo mindhai lan ndandani file PST sing rusak, sampeyan bisa entuk pesen kesalahan ing ngisor iki:

Kesalahan fatal: 80040818

Penjelasan sing Tepat:

Kanggo Outlook 2002 lan versi sadurunge, file PST nggunakake format ANSI lawas, sing nduweni Batas ukuran 2GB. Wiwit Outlook 2003, format PST anyar sing diarani format Unicode digunakake, sing ora duwe watesan ukuran 2GB maneh. Bisa uga file PST sampeyan nganggo format ANSI sing lawas, lan wis tekan watesan ukuran 2GB, dadi sebabé scanpst ora bisa ndandani. Sampeyan bisa nggunakake DataNumen Outlook Repair kanggo ngowahi file PST saka format ANSI dadi format UNICODE kanggo ngatasi masalah iki.

Cathetan: