• Kesalahan mbusak email?
  • Mbusak folder Item sing Dibusak sanalika?
  • Lost email sing ora bisa dibalekake?
  • Kesalahan aneh ing file PST?
  • Lost sandhi kanggo file PST sampeyan?
  • Masalah pemulihan mail Outlook?
  • DataNumen Outlook Repair gampang ndandani kabeh iki lan liya-liyane.
Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Mbalek maneh email sing biasane dibusak saka Outlook iku gampang. Nalika tombol busak diklik, email kasebut sejatine dilebokake ing folder Item sing Dibusak. Menyang folder ngidini email bisa diwaca kanthi lengkap, lan gampang dipindhah menyang folder liyane.

Nanging, yen folder Item sing Dibusak ora dikepengini, utawa yen barang kasebut dihapus nganggo Ctrl-Delete (sing diarani Microsoft minangka hard delete), email kasebut bakal dihapus saka Outlook kanthi permanen. Pemulihan email Outlook banjur dadi luwih angel.

Miturut dhukungan Microsoft, "… yen sampeyan ora mindhah item menyang folder Item sing Dibusak sadurunge sampeyan mbusak, item kasebut bakal diilangi kanthi keras, lan sampeyan ora bisa nemokake maneh saka folder Item sing Dibusak."
Siji-sijine cara kanggo mbusak pambusakan email kasebut yaiku nggunakake DataNumen Outlook Repair - nggawe cepet lan gampang kanggo ngrampungake masalah.

  • Bisa digunakake karo Outlook 97, 98, 2000, 2002, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016 lan 2019.
  • Pulih pesen email, folder kanthi lengkap, halosts, janjian, panjaluk rapat, kontak, dhaptar distribusi, tugas, memo, jurnal, cathetan lan liya-liyane.
  • Bisa mbusak kabeh email ing Outlook - manawa teks biasa, format RTF utawa HTML.
  • Lampiran surat Outlook dibalekake kanthi lengkap.
  • Objek semat pulih kanthi lengkap.
  • Dhukungan kanggo file PST ukuran luwih saka 2 GB lan pisah file PST yen dibutuhake.
  • Dhukungan kanggo ngasilake file PST ing format Outlook 97-2002 lan Outlook 2003-2010.
  • Ndandani kumpulan didhukung.
  • Ora dibutuhake ilmu teknis.
Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas