Gejala:

Nalika sampeyan start Microsoft Office Outlook, sampeyan bisa uga nampa pesen kesalahan ing ngisor iki:

File xxxx.pst ora bisa ditemokake.

ing endi 'xxxx.pst' minangka jeneng file Outlook PST sing bakal dimuat.

Ing ngisor iki minangka conto gambar layar pesen kesalahan:

Penjelasan sing Tepat:

Kesalahan iki kedadeyan yen salah sawijining kahanan ing ngisor iki bener:

  • File Outlook PST sampeyan rusak.
  • File Outlook PST sampeyan kasedhiya ing server jaringan sing ora kasedhiya.

Kanggo kasus sing pertama, sampeyan kudu nggunakake produk DataNumen Outlook Repair kanggo ndandani file lan ngatasi masalah.

Kanggo kasus nomer loro, hubungi administrator sistem kanggo ngatasi masalah kasebut.

Cathetan: