Nalika nggunakake Microsoft Outlook kanggo mbukak a file folder pribadi (PST) sing ngrusak, sampeyan bakal weruh macem-macem pesen kesalahan, sing bisa uga mbingungake. Mula, ing kene kita bakal nyoba ndhaptar kabeh kesalahan sing bisa ditindakake, diurutake miturut frekuensi sing kedadeyan. Kanggo saben kesalahan, kita bakal njlentrehake gejalanya, nerangake alasane sing tepat lan menehi conto file uga file sing didandani karo alat pemulihan Outlook DataNumen Outlook Repair, supaya sampeyan bisa ngerteni luwih apik. Ing ngisor iki kita bakal nggunakake 'filename.pst' kanggo nyebut jeneng file Outlook PST sing rusak.

Sanajan Microsoft nyedhiyakake Inbox Repair Tool (Scanpst.exe) kanggo ngatasi masalah ing file PST sing rusak, nanging ora bisa digunakake most kasus kasebut. Jotosan asring ditemoni nalika Alat Perbaikan Inbox gagal digunakake:

Kajaba iku, nalika nggunakake Microsoft Outlook, sampeyan uga asring nemoni masalah ing ngisor iki, sing bisa ditanggulangi DataNumen Outlook Repair gampang.

Kajaba iku, nalika nggunakake ponsel kanggo nyinkronake data karo Microsoft Outlook ing desktop, sampeyan uga bisa nggunakakeost email lan item liyane amarga ana kesalahan sinkronisasi utawa cacat piranti lunak. Yen ngono, sampeyan uga bisa nggunakake DataNumen Outlook Repair kanggo mbalekake lost item.
Kadhangkala, yen sampeyan nemoni masalah Outlook, dadi angel kanggo nemtokake sebabe nyata. Yen ngono, sampeyan bisa diagnosa masalah langkah demi langkah lan temokake apa sing salah karo Outlook sampeyan.