Perlindhungan Sandi Outlook:

Nalika nggawe file Folder Pribadi (PST) anyar ing Outlook, sampeyan bisa ndhelik nganggo sandhi kanthi opsional:

Enkripsi file PST Outlook kanthi opsional nalika nggawe

Ana telung setelan enkripsi:

  • Ora Enkripsi. Iki tegese sampeyan ora ndhelik file kasebut.
  • Enkripsi sing Bisa Dikompres. Iki setelan gawan.
  • Enkripsi Dhuwur (Kanggo Outlook 2003 lan versi sing luwih dhuwur) utawa diarani Enkripsi Paling Apik (Kanggo versi Outlook 2002 lan ngisor). Setelan iki nduweni most keamanan.

Yen sampeyan milih enkripsi sing bisa dikompres utawa enkripsi dhuwur (enkripsi paling apik), lan nyetel sandhi ing ngisor iki, file PST bakal dilindhungi nganggo sandhi kasebut.

Mengko yen sampeyan nyoba mbukak utawa mbukak file PST karo Outlook, sampeyan bakal dijaluk masukan tembung sandhi:

Prompt sampeyan input sandhi kanggo file PST

Yen sampeyan lali utawa kelangan sandhi, utawa sampeyan ora ngerti sandhi, mula ora bisa ngakses file PST, uga kabeh email lan item liyane sing disimpen, kajaba sampeyan nggunakake produk DataNumen Outlook Repair, sing bisa ngatasi masalah kaya angin sepoi, kaya ing ngisor iki:

  • Pilih file Outlook PST sing dienkripsi minangka file PST sumber sing arep didandani.
  • Setel jeneng file PST sing tetep output yen prelu.
  • Ndandani file Outlook PST sing dienkripsi. DataNumen Outlook Repair bakal ndhelik data ing file PST sing dienkripsi asli, lan banjur pindhah data sing dienkripsi menyang file PST tetep anyar.
  • Sawise proses ndandani, sampeyan bisa nggunakake Outlook kanggo mbukak file PST sing wis diowahi, ora bakal dibutuhake tembung sandhi maneh.

File Sampel:

Sampel file PST sing dienkripsi sing dilalekake sandhi. Outlook_enc.pst

File sing dibalekake dening DataNumen Outlook Repair, sing ora mbutuhake tembung sandhi maneh: Outlook_enc_fixed.pst