Mbusak Email lan Obyek Outlook kanthi Kesalahan:

Yen sampeyan mbusak email utawa obyek liyane ing Outlook, kanthi ngeklik tombol "Del", banjur bakal dipindhah menyang "Item sing dibusak”Folder. Sampeyan bisa mulihake kanthi mung menyang "Item sing dibusak”Folder, nemokake email sing dipengini, banjur pindhah menyang posisi asline utawa folder normal liyane.

Nanging, yen sampeyan mbusak item kanthi "Ctrl-Del", utawa mbusak item kasebut saka "Item sing dibusak”Folder, banjur item kasebut dicopot saka Outlook kanthi permanen. Siji-sijine cara kanggo pulih yaiku nggunakake produk DataNumen Outlook Repair, sing bisa ngatasi masalah kaya angin sepoi, kaya ing ngisor iki:

  1. Pilih file Outlook PST ing endi sawetara item bakal mbusak permanen minangka file PST sumber sing arep didandani.
  2. Setel jeneng file PST sing tetep output yen prelu.
  3. Ndandani file Outlook PST sumber. DataNumen Outlook Repair bakal mindai lan mbusak busak item sing wis ilang.
  4. Sawise proses ndandani, sampeyan bisa nggunakake Outlook kanggo mbukak file PST tetep lan nemokake kabeh item sing wis dihapus dipulihake menyang lokasi sing mbusak permanen. Contone, yen sampeyan nggunakake tombol "Ctrl-Del" kanggo mbusak email permanen saka "Inbox”Folder, banjur DataNumen Outlook Repair bakal mulihake maneh menyang "Inbox”Folder sawise proses pamulihan. Yen sampeyan nggunakake tombol "Del" kanggo mbusak email iki saka "Inbox”Folder, banjur busak permanen saka folder“Item sing dibusak"Folder, banjur sawise pulih, mula bakal dibalekake menyang"Item sing dibusak”Folder.

Catetan:

  1. Yen sampeyan ora bisa nemokake item ing lokasi sing mbusak permanen, sampeyan bisa nyoba golek kanthi cara ing ngisor iki:
    1.1 Temokake ing folder "Waras_Groupxxx". Barang sing wis ilang bisa uga dianggep lost & barang sing ditemokake, sing bakal dibalekake banjur dilebokake ing folder sing diarani "Recovered_Groupxxx" ing file PST sing tetep.
    1.2 Yen sampeyan ngerti sawetara properti item sing dikepengini, kayata subjek email, sawetara tembung kunci ing awak email, lsp., Sampeyan bisa njupuk properti kasebut minangka kritik telusuran, lan nggunakake fungsi telusuran Outlook kanggo nggoleki item sing dikepengini ing file PST tetep. Kadhangkala, item sing wis ilang bisa dibalekake banjur dilebokake ing folder utawa folder liyane kanthi arbitrary jeneng. Kanthi fungsi telusuran Outlook, sampeyan bisa nemokake kanthi gampang.
  2. Sampeyan bisa uga sok dong mirsani duplikat item sing ora dicopot ing folder "Waras_Groupxxx". Mangga ora digatekake. Amarga nalika Outlook mbusak item, bakal nggawe salinan duplikat kanthi implisit. DataNumen Outlook Repair kuat banget supaya bisa nemokake salinan implisit kasebut uga lan dianggep kaya lost & barang sing ditemokake, sing bakal dibalekake banjur dilebokake ing folder sing diarani "Recovered_Groupxxx" ing file PST sing tetep.

File Sampel:

Sampel file PST sing email kanthi subyek "Sugeng Rawuh ing Microsoft Office Outlook 2003" bakal dihapus permanen. Outlook_del.pst

File sing dibalekake dening DataNumen Outlook Repair, ing endi email sing wis dibusak disimpen maneh menyang posisi asline “Inbox”Folder: Outlook_del_fixed.pst