Gejala:

Nalika mbukak file folder pribadi (PST) Outlook sing rusak utawa rusak karo Microsoft Outlook, sampeyan ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

File xxxx.pst dudu file folder pribadi.

ing endi 'xxxx.pst' minangka jeneng file PST sing bakal dibukak.

Ing ngisor iki minangka conto gambar layar pesen kesalahan:

dudu file folder pribadi

Penjelasan sing Tepat:

File PST kasusun saka rong bagean, header file, lan bagean data ing ngisor iki. Header file ngemot most informasi penting babagan kabeh file, kayata teken file, ukuran file, kompatibilitas, lsp.

Yen header rusak utawa rusak, lan ora bisa dingerteni dening Microsoft Outlook, mula Outlook bakal nganggep kabeh file dudu file PST sing valid lan nglaporake kesalahan iki.

Sampeyan bisa nggunakake produk DataNumen Outlook Repair kanggo ndandani file PST sing rusak lan ngatasi kesalahan iki.

File Sampel:

Sampel file PST rusak sing bakal nyebabake kesalahan. Outlook_1.pst

File sing dibalekake dening DataNumen Outlook Repair: Outlook_1_fixed.pst

Cathetan: