Nalika sampeyan nyelarasake ponsel karo Outlook ing Outlook ing desktop, kanthi piranti lunak kayata ActiveSync utawa Windows Mobile Device Center, kadang sampeyan bakal kelangan sawetara email lan item liyane. Email lan item sing asli bakal dihapus saka Outlook ing desktop, nanging ora katon ing ponsel sampeyan. Iki kedadeyan amarga alasan ing ngisor iki:

  1. Kesalahan ana ing proses sinkronisasi. Contone, amarga ana kesalahan sambungan jaringan, item kasebut dihapus saka desktop nanging ora ditransfer menyang ponsel kanthi bener.
  2. Cacat piranti lunak sinkronisasi. Contone, ActiveSync bisa mbusak kontak ing desktop desktop nanging ora ditransfer menyang ponsel.

Yen ngono, sampeyan isih bisa nemokake lost email lan barang liwat DataNumen Outlook Repair, kayata:

  1. Bukak komputer desktop sampeyan.
  2. Pilih file PST kanggo Outlook ing komputer desktop, minangka file PST sumber sing arep didandani.
  3. Setel jeneng file PST sing tetep output yen prelu.
  4. Ndandani file Outlook PST sumber. DataNumen Outlook Repair bakal mindai lan mbalekake email lan item liyane lost sajrone sinkronisasi telpon seluler lan komputer desktop.
  5. Sawise proses ndandani, sampeyan bisa nggunakake Outlook kanggo mbukak file PST tetep lan nemokake kabeh lost email lan barang liyane dibalekake menyang lokasi asline.

Catetan:

  1. Yen sampeyan ora bisa nemokake item ing lokasi sing disimpen, mula sampeyan bisa nyoba kanthi cara ing ngisor iki:
    1.1 Temokake ing folder "Waras_Groupxxx". Ing lost barang bisa dianggep kaya lost & barang sing ditemokake, sing bakal dibalekake banjur dilebokake ing folder sing diarani "Recovered_Groupxxx" ing file PST sing tetep.
    1.2 Yen sampeyan ngerti sawetara properti barang sing dikepengini, kayata subjek email, sawetara tembung kunci ing awak email, lsp., Sampeyan bisa njupuk properti kasebut minangka kritik pencarian, lan nggunakake fungsi telusuran Outlook kanggo nggoleki item sing dikepengini ing file PST tetep. Kadhangkala, lost item bisa dibalekake banjur dilebokake ing folder utawa folder liyane kanthi arbitrary jeneng. Kanthi fungsi telusuran Outlook, sampeyan bisa nemokake kanthi gampang.
  2. Sampeyan bisa uga sok dong mirsani duplikat item sing ora dicopot ing folder "Waras_Groupxxx". Mangga ora digatekake. Amarga nalika Outlook nyimpen barang, bisa uga nggawe salinan duplikat kanthi implisit. DataNumen Outlook Repair kuat banget supaya bisa nemokake salinan implisit kasebut uga lan dianggep kaya lost & barang sing ditemokake, sing bakal dibalekake banjur dilebokake ing folder sing diarani "Recovered_Groupxxx" ing file PST sing tetep.