Gejala:

  1. Sampeyan nggunakake Alat Perbaikan Inbox Outlook (Scanpst.exe) kanggo ndandani file folder pribadi (PST) Outlook sing rusak utawa rusak.
  2. Alat kasebut nuduhake file PST wis didandani kabeh.
  3. Sampeyan mbukak file PST tetep ing Outlook, nanging ora ana barang ing kana, utawa item sing dikarepake ora bisa dibalekake.

Penjelasan sing Tepat:

File PST rusak banget lan rusak. Mula, Alat Mbenakake Inbox (Scanpst) ora bisa mbalekake barang sing dikarepake.

Sampeyan kudu nggunakake DataNumen Outlook Repair kanggo ndandani file PST sing rusak. Kanthi pamrograman lan metodologi algoritma sing canggih, DataNumen Outlook Repair bakal mesthi mari most saka data sing bisa dibalekake nggawe file PST rusak, mula iki minangka alat pamulihan Outlook paling apik ing pasar.

File Sampel:

Sampel file PST rusak sing bakal nyebabake kesalahan. Outlook_3.pst

File sing dibalekake dening DataNumen Outlook Repair: Outlook_3_fixed.pst

Cathetan: