Gejala:

Nalika nggunakake Outlook Inbox Repair Tool (Scanpst.exe) kanggo ndandani file folder pribadi (PST) Outlook sing rusak utawa rusak, tinimbang nindakake tugas ndandani, alat kasebut bakal terus digantung lan ora nanggepi prentah pangguna. Yen sampeyan mbukak Windows Task Manager, sampeyan bakal nemokake status aplikasi yaiku "Ora Nanggapi". Yen sampeyan mateni aplikasi kanthi ora normal lan restarkanggo ndandani file sing padha, sampeyan bakal entuk asil sing padha.

Penjelasan sing Tepat:

Korupsi utawa kerusakan file PST abot banget lan kompleks. Nalika Alat Mbenakake Inbox (Scanpst) nyoba ndandani file, bakal mbukak loop mati tanpa wates lan ora bisa ndandani file maneh.

Sampeyan kudu nggunakake DataNumen Outlook Repair kanggo ndandani file PST sing rusak. Kanthi pamrograman lan metodologi algoritma sing canggih, DataNumen Outlook Repair bakal mesthi mari most saka data sing bisa dibalekake nggawe file PST rusak, mula iki minangka alat pamulihan Outlook paling apik ing pasar.

Cathetan: