Gejala:

Nalika sampeyan nggunakake Alat Perbaikan Inbox Outlook (Scanpst.exe) kanggo ndandani file folder pribadi (PST) Outlook sing rusak utawa rusak, alat kasebut gagal lan nglaporake pesen kesalahan ing ngisor iki:

Alat Ndandani Inbox ora ngakoni file xxxx.pst. Ora ana informasi sing bisa dibalekake.

or

Kesalahan sing ora dikarepake nyegah akses menyang file iki. Gunakake ScanDisk kanggo mriksa kesalahan disk, banjur coba gunakake maneh alat Inbox Inbox.

ing endi 'xxxx.pst' minangka jeneng file PST sing bakal dibukak.

gambar:

Ing ngisor iki minangka gambar saka kesalahan:

Penjelasan sing Tepat:

Korupsi utawa kerusakan file PST dadi ala banget, mula Inbox Repair Tool (Scanpst) ora bisa ndandani file kasebut.

Sampeyan kudu nggunakake DataNumen Outlook Repair kanggo ndandani file PST sing rusak. Kanthi pamrograman lan metodologi algoritma sing canggih, DataNumen Outlook Repair bakal mesthi mari most saka data sing bisa dibalekake nggawe file PST rusak, mula iki minangka alat pamulihan Outlook paling apik ing pasar.

File Sampel:

File Korup: Tes2.pst

File didandani dening DataNumen Outlook Repair: Test2_fixed.pst

Cathetan: