Gejala:

Nalika sampeyan nggunakake Alat Perbaikan Inbox Outlook (Scanpst.exe) kanggo ndandani file folder pribadi (PST) Outlook sing rusak utawa rusak, sajrone proses scan, scanpst bakal nglaporake kesalahan ing ngisor iki lan banjur ngilangi proses scan:

Ana kesalahan sing nyebabake scan kasebut mandheg. Ora ana pangowahan file sing dipindai.

gambar:

Ing ngisor iki minangka gambar saka kesalahan:

Penjelasan sing Tepat:

Scanpst mung bisa nemokake file PST rusak sing strukture ora rusak. Yen korupsi utawa kerusakan file PST banget abot lan struktur file kasebut lost, banjur scanpst bakal nemoni kesalahan sing ora dikarepake sing bakal ngilangi proses scan.

Kanthi alat profesional DataNumen Outlook Repair, sampeyan bakal bisa ndandani file PST sing rusak lan ngatasi masalah kasebut. Kanthi pamrograman lan metodologi algoritma sing canggih, DataNumen Outlook Repair bakal mesthi mari most data sing bisa dibalekake nggawe file PST rusak, luwih akeh tinimbang sing dibalekake karo scanpst, mula iki minangka alat pamulihan Outlook paling apik ing pasar.

File Sampel:

File Korup: Tes5.pst

File didandani dening DataNumen Outlook Repair: Test5_fixed.pst

Cathetan: