Gejala:

Nalika nggunakake Outlook Inbox Repair Tool (Scanpst.exe) kanggo ndandani file folder pribadi (PST) Outlook sing rusak utawa rusak, alat kasebut bisa nemokake kesalahan ing file PST, nanging mung bisa nemokake sebagian data, kanthi kabeh data sing isih ana lost ing file PST tetep.

Penjelasan sing Tepat:

Kemampuan scanpst diwatesi banget. Yen korupsi utawa kerusakan file PST banget, mula scanpst mung bakal bisa nemokake bagean data cilik.

Sampeyan kudu nggunakake alat profesional DataNumen Outlook Repair kanggo ndandani file PST sing rusak. Kanthi pamrograman lan metodologi algoritma sing canggih, DataNumen Outlook Repair bakal mesthi mari most data sing bisa dibalekake nggawe file PST rusak, luwih akeh tinimbang sing dibalekake karo scanpst, mula iki minangka alat pamulihan Outlook paling apik ing pasar.

File Sampel:

File Korup File Ndandani dening scanpst File Ndandani dening DataNumen Outlook Repair
Tes1_2.pst Test1_2_fixed (scanpst) .pst

(mung 2 folder sing dibalekake, 0% email pulih)

Test1_2_fixed (dolkr) .pst

(100% data mbalekake)

Tes1_3.pst Test1_3_fixed (scanpst) .pst

(mung patang folder sing dibalekake, 0% email pulih)

Test1_3_fixed (dolkr) .pst

(100% data mbalekake)

Tes1_4.pst Test1_4_fixed (scanpst) .pst

(mung 78% email sing dibalekake)

Test1_4_fixed (dolkr) .pst

(100% data mbalekake)

Tes1_5.pst Test1_5_fixed (scanpst) .pst

(mung 49% email sing dibalekake)

Test1_5_fixed (dolkr) .pst

(100% data mbalekake)

Cathetan: