Gejala:

Nalika nyoba nyalin utawa mindhah item saka siji folder menyang folder liyane, utawa saka siji file PST menyang liyane, sampeyan bisa uga nampa pesen kesalahan ing ngisor iki:

Ora bisa mindhah barang kasebut. Barang ora bisa dipindhah. Iki salah siji wis dipindhah utawa dibusak, utawa akses ditolak.

or

Ora bisa mindhah barang kasebut. Ora bisa Pindhah item kasebut. Sing asli dipindhah utawa dicopot, utawa akses ditolak.

or

Ora bisa mindhah barang kasebut. Ora bisa ngrampungake operasi. Siji utawa luwih nilai paramèter ora valid.

or

 Sawetara barang ora bisa dipindhah. Dheweke wis dipindhah utawa dibusak, utawa akses ditolak.

Penjelasan sing Tepat:

Kesalahan iki kedadeyan yen salah sawijining kahanan ing ngisor iki bener:

  • File Outlook PST sampeyan rusak.
  • Sawetara sifat barang bisa rusak utawa ora valid, sing ndadekake salinan utawa pamindhahan gagal.

Kanggo kaloro kasus kasebut, sampeyan kudu nggunakake produk DataNumen Outlook Repair kanggo ndandani file lan ngatasi masalah.

Cathetan: