Apa Masalah File PST Kebesaran?

Microsoft Outlook 2002 lan versi sadurunge matesi ukuran file Personal Folders (PST) dadi 2GB. Kapan file PST tekan utawa ngluwihi watesan kasebut, sampeyan ora bakal bisa mbukak utawa mbukak maneh, utawa ora bisa nambah data anyar. Iki diarani masalah file PST sing gedhe banget.

Outlook ora duwe cara internal kanggo nylametake file PST gedhe banget sing ora bisa diakses. Nanging, Microsoft nyedhiyakake pst2gb alat eksternal minangka sementara, sing bisa mulihake file menyang status sing bisa digunakake. Nanging kanggo sawetara kasus, alat iki bakal gagal mulihake file sing gedhe banget. Lan sanajan proses pamulihan sukses, sawetara data bakal dipotong lan lost kanthi permanen

Microsoft uga ngluncurake sawetara paket layanan supaya nalika file PST nyedhaki watesan 2GB, Outlook ora bisa nambah data anyar. Mekanisme iki, ing ombone tartamtu, bisa nyegah file PST kegedhen. Nanging yen wis tekan watesan, sampeyan meh ora bisa nindakake operasi, kayata ngirim / nampa email, nggawe cathetan, nyetel janjian, lsp, kajaba sampeyan mbusak akeh data saka file PST lan kompak sawise iku kanggo nyuda ukurane. Iki nyenengake banget nalika data Outlook saya gedhe lan saya gedhe.

Wiwit Microsoft Outlook 2003, format file PST anyar digunakake, sing ndhukung Unicode lan ora duwe watesan ukuran 2GB maneh. Mula, yen sampeyan nggunakake Microsoft Outlook 2003 utawa 2007, lan file PST digawe ing format Unicode anyar, mula ora prelu kuatir karo masalah kegedhen maneh.

Gejala:

1. Nalika nyoba mbukak utawa ngakses file Outlook PST kegedhen, sampeyan bakal weruh pesen kesalahan, kayata:

xxxx.pst ora bisa diakses - 0x80040116.

or

Kesalahan ditemokake ing file xxxx.pst. Mungkasi kabeh aplikasi sing aktif karo mail, banjur gunakake Alat Perbaikan Inbox.

ing endi 'xxxx.pst' minangka jeneng file Outlook PST sing bakal dimuat utawa diakses.

2. Yen nyoba nambah pesen utawa item anyar menyang file PST, lan sajrone proses nambahake, file PST tekan utawa ngluwihi 2GB, sampeyan bakal nemokake Outlook ora gelem nampa data anyar tanpa ana keluhan, utawa bakal ndeleng pesen kesalahan, kayata:

File kasebut ora bisa ditambahake ing folder kasebut. Tindakan kasebut ora bisa dirampungake.

or

Tugas 'Microsoft Exchange Server - Nampa' kesalahan sing dilaporake (0x8004060C): 'Kesalahan sing ora dingerteni 0x8004060C'

or

File xxxx.pst wis tekan ukuran maksimal. Kanggo nyuda jumlah data ing file iki, pilih sawetara item sing ora dibutuhake maneh, banjur permanen (shift + del) busak.

or

Kesalahan dilaporake 'Microsoft Exchange Server' (0x00040820): 'Kesalahan ing sinkronisasi latar mburi. Ing most kasus, informasi luwih lengkap kasedhiya ing log sinkronisasi ing folder Item sing Dibusak. '

or

Ora bisa nyalin item kasebut.

Solution:

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, Microsoft ora duwe cara sing bisa ngatasi masalah file PST sing gedhe banget. Solusi paling apik yaiku produk kita DataNumen Outlook Repair. Bisa mbalekake file PST sing gedhe banget tanpa ana kerugian data. Kanggo nindakake iki, ana rong cara alternatif:

  1. Yen wis nginstal Outlook 2003 utawa versi sing luwih dhuwur ing komputer, sampeyan bisa ngowahi file PST sing gedhe banget dadi format unicode Outlook 2003 sing anyar, sing ora duwe watesan 2GB. Iki minangka cara sing disenengi.
  2. Yen sampeyan ora duwe Outlook 2003 utawa versi sing luwih dhuwur, sampeyan bisa pisah file PST sing gedhe banget dadi sawetara file sing luwih cilik. Saben file ngemot bagean data ing file PST asli, nanging kurang saka 2GB lan ora beda karo liyane, supaya sampeyan bisa ngakses kanthi kapisah nganggo Outlook 2002 utawa versi ngisor tanpa ana masalah. Cara iki angel banget amarga sampeyan kudu ngatur macem-macem file PST sawise operasi pamisah.

Cathetan: