Pulih Data Outlook saka Temporary File

Nalika Outlook ngakses file PST, bisa uga nggawe tempo sing didhelikakerarfile ing sangisore folder sing padha karo file PST yaiku akses. Contone, yen file PST sing diakses diarani MyOutlook.PST, banjur tempo sing didhelikakerary Jeneng file PST bakal dadi MyOutlook.pst.tmp, digawe ing folder sing padha karo MyOutlook.PST.

Nalika Outlook nabrak lan ora bisa nemokake data sing dipengini saka MyOutlook.PST, sampeyan isih bisa nemokake data saka MyOutlook.PST.tmp, kaya ing ngisor iki:

  1. Amarga MyOutlook.pst.tmp minangka file sing didhelikake, sampeyan luwih dhisik kudu ngganti setelan sistem kanggo nuduhake file sing didhelikake, ing ngisor iki ana artikel sing gegandhengan:
    https://support.microsoft.com/en-us/help/14201/windows-show-hidden-files (Windows 7)
    https://support.microsoft.com/en-us/help/14201/windows-show-hidden-files (Windows Vista)
  2. Ganti jeneng MyOutlook.PST.tmp menyang MyOutlookTmp.PST
  3. Start DataNumen Outlook Repair.
  4. Pilih MyOutlookTemp.PST minangka file sumber sing arep didandani.
  5. Setel jeneng file PST sing tetep.
  6. Klik “Start Ndandani ”tombol kanggo ndandani MyOutlookTemp.PST lan data sing dibalekake bakal output menyang file tetep.
  7. Sawise proses ndandani, bukak file tetep nganggo Outlook lan priksa manawa data sing dipengini wis dibalekake utawa ora.