Kanthi tansaya cepet komunikasi lan informasi pribadi, file Outlook PST, sing ngemot data kasebut, uga berkembang kanthi dramatis. Mula, kadang kita kudu mbagi file PST gedhe dadi sing cilik, amarga ana sebab ing ngisor iki:

  • Ukuran file sing akeh lan akeh item bakal nyebabake kacepetan operasi alon-alon, kayata telusuran, obah, lan liya-liyane, dadi bisa dipérang dadi cilik-cilik lan entuk manajemen sing luwih gampang lan cepet.
  • Versi lawas Outlook (97 nganti 2002) ora ndhukung file luwih gedhe saka 2GB, dadi yen file sampeyan wis entuk wates kasebut, nanging sampeyan isih pengin nggunakake versi lawas, mula cara mung kanggo dibagi dadi cilik.

Yen sampeyan bisa ngakses isi file PST gedhe ing Outlook, sampeyan bisa nggunakake Outlook kanggo dibagi kanthi manual.

DataNumen Outlook Repair bisa mbantu sampeyan mbagi file PST gedhe dadi luwih cilik.

Start DataNumen Outlook Repair.

Catetan: Sadurunge misahake file PST kegedhen karo DataNumen Outlook Repair, tulung tutup Microsoft Outlook lan aplikasi liyane sing bisa ngowahi file PST.

menyang ra ono isine tab, banjur pilih pilihan ing ngisor iki:
ra ono isine
lan atur watesan ukuran dadi regane kurang saka 2GB. Disaranake nggunakake nilai sing mung pecahan saka 2GB saéngga file sampeyan ora bakal tekan 2GB maneh, umpamane, 1000MB. Elinga yen unit kasebut MB.

Bali menyang ra ono isine tab.

Pilih file Outlook PST sing gedhe banget minangka file PST sumber sing arep didandani:

ra ono isine

Sampeyan bisa ngetik jeneng file PST kanthi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake file PST sing bakal diproses ing komputer lokal.

Amarga file PST kegedhen, format kasebut kudu ana ing format Outlook 97-2002. Mula, wenehi format file menyang "Outlook 97-2002" ing kothak combo ra ono isine ing jejere kothak sunting file sumber. Yen sampeyan ninggalake format minangka "Auto Determined", banjur DataNumen Outlook Repair bakal mindai file PST kegedhen sumber kanggo nemtokake format kanthi otomatis. Nanging, iki butuh wektu tambahan.

Kanthi gawan, nalika DataNumen Outlook Repair mindai lan mbagi file ukuran gedhe dadi sawetara sing luwih cilik, file tetep sing kapisah jenenge xxxx_fixed.pst, sing nomer loro yaiku xxxx_fixed_1.pst, sing nomer telu yaiku xxxx_fixed_2.pst, lan liya-liyane, ing endi xxxx minangka jeneng file PST sumber. Contone, kanggo file PST sumber Outlook.pst, kanthi standar, file sing kapisah pisanan yaiku Outlook_fixed.pst, lan sing nomer loro yaiku Outlook_fixed_1.pst, lan sing nomer telu yaiku Outlook_fixed_2.pst, lsp.

Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

ra ono isine

Sampeyan bisa input jeneng file tetep kanthi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo nelusuri banjur pilih jeneng file sing tetep.

Sampeyan bisa milih format file PST tetep ing kothak combo ra ono isine ing jejere kothak sunting file tetep, format sing bisa dienggo yaiku Outlook 97-2002 lan Outlook 2003-2010. Yen sampeyan ninggalake format minangka "Auto Determined", banjur DataNumen Outlook Repair bakal ngasilake file PST tetep sing kompatibel karo Outlook sing diinstal ing komputer lokal.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen Outlook Repair bakal start mindhai file PST sumber, pulih lan kumpulake item kasebut, banjur lebokake item sing dibalekake menyang file PST tetep anyar sing jenenge disetel ing Langkah 6. Kita bakal nggunakake Outlook_fixed.pst minangka conto.

Nalika ukuran Outlook_fixed.pst tekan wates sing wis disetel ing Langkah 2, DataNumen Outlook Repair bakal nggawe file PST anyar nomer loro sing diarani Outlook_fixed_1.pst, lan nyoba nyelehake barang sing isih ana ing file kasebut.

Nalika file kapindho entuk watesan sing wis disetel, DataNumen Outlook Repair bakal nggawe file PST anyar nomer telu sing diarani Outlook_fixed_2.pst kanggo nampung barang sing isih ana, lan liya-liyane.

Ing proses kasebut, garis kemajuan
DataNumen Access Repair Progress Bar

bakal maju sesuai kanggo nuduhake kemajuan pamisah.

Sawise proses, yen file PST sing gedhe banget wis bisa dipecah dadi pirang-pirang file PST sing luwih cilik kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya mangkene:
Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak file PST sing dipisah siji karo Microsoft Outlook. Lan sampeyan bakal nemokake kabeh item file PST kegedhen asli sing disebar ing antarane file sing beda-beda kasebut.

Catetan: Versi demo bakal nampilake kothak pesen ing ngisor iki kanggo nuduhake sukses pamisahan kasebut:

ra ono isine

Ing file PST sing beda-beda, konten pesen lan lampiran bakal diganti karo informasi demo. Tulung pesen versi lengkap kanggo entuk konten sing nyata.