Alat Ndandani Inbox Microsoft Outlook (Scanpst)

Kanggo Outlook 2007 lan versi sadurunge, Microsoft nyedhiyakake alat ndandani Inbox gratis, uga diarani scanpst, sing bisa ngatasi sawetara kesalahan suntingan ing file Outlook PST sing rusak.

Wis diinstal nganggo Microsoft Outlook lan sampeyan bisa nemokake kanthi nggoleki "scanpst.exe" ing komputer lokal. Utawa nggoleki file kasebut ing direktori ing ngisor iki:

Windows Versi Outlook Path saka scanpst.exe
32bit Outlook 2003 drive:File ProgramMicrosoft OfficeOFFICE11
32bit Outlook 2007 drive:File ProgramMicrosoft OfficeOFFICE12
32bit Outlook 2010 (32bit) drive:File ProgramMicrosoft OfficeOFFICE14
64bit Outlook 2010 (32bit) drive: File Program (x86) Microsoft OfficeOFFICE14
64bit Outlook 2010 (64bit) drive: Program FilesMicrosoft OfficeOFFICE14
32bit Outlook 2013 (32bit) drive: Program FilesMicrosoft OfficeOFFICE15
64bit Outlook 2013 (32bit) drive: File Program (x86) Microsoft OfficeOFFICE15
64bit Outlook 2013 (64bit) drive: Program FilesMicrosoft OfficeOFFICE15

ngendi drive: minangka drive sing nginstal salinan Outlook.

Yen sampeyan nginstal versi "Klik kanggo Run" saka Outlook 2010 lan 2013, sampeyan kudu tindakake pandhuan ing https://support.microsoft.com/en-us/office/repair-outlook-data-files-pst-and-ost-25663bc3-11ec-4412-86c4-60458afc5253 kanggo nemokake scanpst.exe.

Informasi luwih lengkap babagan nggunakake alat gratis iki bisa ditemokake ing:
https://support.microsoft.com/en-us/help/272227/how-to-repair-your-outlook-personal-folder-file-pst (Kanggo Outlook 2002/2003/2007/2010)
https://support.microsoft.com/en-us/help/272227/how-to-repair-your-outlook-personal-folder-file-pst (For Outlook 2000/2002/2003/2007/2010/2013)

DataNumen Outlook Repair Luwih Luwih Apik Saka Scanpst:

Sanajan scanpst bisa dadi pitulung kanggo mbalekake file PST Outlook sing rusak, DataNumen Outlook Repair luwih apik, amarga:

  • Scanpst mbangun file adhedhasar struktur file Outlook PST asli. Kapan ana kesalahan sing nggawe struktur file ora dingerteni, kayata, Outlook nemoni "File xxxx.pst dudu file folder pribadi.”Kesalahan, scanpst bakal gagal. Nalika DataNumen Outlook Repair duwe pangerten sing luwih apik babagan spesifikasi file Microsoft Outlook PST lan nindakake pamulihan independen ing struktur file asli. Mula, ana kesalahan ing struktur ora bakal nyegah DataNumen Outlook Repair saka makarya kanthi sukses. Sanajan struktur kabeh rusak kabeh, DataNumen Outlook Repair isih bisa pulih saka file kasebut.
  • Scanpst mung verifikasi integritas file PST. Ora nindakake cek liyane ing file PST. Mula, ora bisa ngatasi kekurangan sing ana ing file Outlook PST. Contone, ora bisa ndandani file PST 2GB kegedhen. nalika DataNumen Outlook Repair dirancang kanggo mriksa lan mbenerake kabeh file PST kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanggo para pelanggan pungkasan.
  • Scanpst mung dirancang kanggo mbenerake kesalahan ing file PST. Ora bisa ngatasi masalah liyane karo Outlook, kayata sampeyan lali sandhi file PST, sampeyan mbusak sawetara email kanthi salah lan pengin mbusak pambusakan, lsp. Nalika DataNumen Outlook Repair dirancang kanggo ngatasi kabeh masalah sing gegandhengan karo Outlook, saengga bisa ngatasi masalah kaya angin sepi!

Ing tembung, DataNumen Outlook Repair luwih unggul tinimbang scanpst ing kabeh aspek. Kapan sampeyan nemoni masalah ing Outlook, disaranake sampeyan nggunakake DataNumen Outlook Repair.

Cathetan: