nggunakake DataNumen Outlook Repair kanggo mbalekake file PST 2GB sing gedhe banget, kanthi:

Owahi menyang format Outlook 2003 sing anyar.

or

Pisahake dadi sawetara file sing luwih cilik

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Microsoft Outlook 2002 lan versi ngisor matesi ukuran file PST dadi 2GB. Yen ukuran file PST tekan utawa ngluwihi watesan kasebut, sampeyan ora bakal bisa ngakses, utawa ora bisa nambah data anyar. Iki diarani masalah file PST kegedhen.

Microsoft ora duwe cara sing memuaskan kanggo ngatasi masalah kasebut. Solusi paling apik yaiku produk kita DataNumen Outlook Repair, sing bisa mbalekake file PST kegedhen kanthi gampang lan efisien. Kanggo nindakake iki, ana rong cara alternatif:

  1. Yen wis nginstal Outlook 2003 utawa versi sing luwih dhuwur, sampeyan bisa ngowahi file PST kegedhen dadi format Outlook 2003 sing anyar, sing ora duwe watesan ukuran 2GB. Iki minangka cara sing disenengi.
  2. Yen sampeyan ora duwe Outlook 2003 utawa versi sing luwih dhuwur, sampeyan bisa pisah file PST sing gedhe banget dadi sawetara file sing luwih cilik. Saben file ngemot bagean data ing file PST asli, nanging kurang saka 2GB dadi sampeyan bisa ngakses nganggo Outlook 2002 utawa versi ngisor tanpa ana masalah. Cara iki angel banget amarga sampeyan kudu ngatur macem-macem file PST sawise proses pamisah.
Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

 

Cathetan: