Nggunakake Outlook kanggo Misahake File PST Gedhe dadi Sing Cilik

Wiwit Outlook 2003, sampeyan bisa ngatur sawetara file PST ing panel pandhu arah kiwa Outlook, dadi sampeyan bisa nggunakake Outlook kanggo mbagi file PST gedhe dadi luwih cilik, kaya ing ngisor iki:

  1. Kaping pisanan, gawe serep file PST gedhe asli kanggo keamanan.
  2. Banjur sampeyan kudu ngerti ukuran file PST gedhe lan ngramal jumlah file pamisah sing pengin digawe kanggo nampung isi file PST gedhe kasebut.
  3. Start Pangarepan.
  4. Priksa manawa file PST gedhe asli dibukak lan bisa diakses ing panel pandhu arah kiwa.
  5. Gawe sawetara file PST kosong anyar minangka file pamisah. File-file kasebut uga kudu bisa diakses ing panel pandhu arah kiwa.
  6. Prakirake kumpulan item sing pengin dilebokake ing file pamisah pisanan, banjur pilih ing file PST gedhe, banjur pindhah menyang file pamisah pisanan.
  7. Priksa ukuran file pamisah pisanan. Yen ukurane OK, sampeyan bisa nerusake file pamisah sabanjure, yen ora, sampeyan bisa uga kudu mindhah luwih akeh item saka file PST gedhe menyang file pamisah pisanan maneh.
  8. Baleni langkah 7 nganti ukuran file pamisah pisanan wis tekan ukuran sing diarepake.
  9. Banjur sampeyan wis ngrampungake file pamisah pisanan lan banjur pindhah menyang file liyane.
  10. Baleni langkah 6 nganti 9 nganti kabeh item ing file PST gedhe wis dipindhah menyang file pamisah.

Ana sawetara kekurangan nggunakake Outlook kanggo mbagi file PST gedhe:

  1. Versi Outlook 2003 utawa sing luwih dhuwur ndhukung supaya bisa nindakake. Kanggo versi Outlook 2002 utawa ngisor, amarga pangguna ora bisa ngakses konten sawetara file PST sekaligus, sampeyan ora bisa dipisahake karo prosedur ing ndhuwur.
  2. Sampeyan kudu bisa ngakses konten ing file PST gedhe saka Outlook. Yen file PST sampeyan rusak utawa ora bisa dibukak amarga Masalah gedhe banget 2GB, mula sampeyan ora bisa nggunakake cara ing ndhuwur.
  3. Susah banget kanggo ngontrol ukuran file PST sing pamisah. Sampeyan kudu nyoba kakehan nganti cocog karo sarat.

kanthi DataNumen Outlook Repair, sampeyan bisa dibagi file PST gedhe dadi luwih cilik kanthi otomatis, tanpa kuwatir kabeh kerugian ing ndhuwur.