Babagan File Folder Pribadi Outlook (PST)

File folder pribadi, kanthi ekstensi file .PST, digunakake dening macem-macem produk komunikasi interpersonal Microsoft, kalebu Microsoft Exchange Client, Windows Messaging lan kabeh versi Microsoft Outlook. PST minangka singkatan saka "Meja Panyimpenan Pribadi".

Kanggo Microsoft Outlook, kabeh item, kalebu pesen mail, folder, halosts, janjian, panjaluk rapat, kontak, dhaptar distribusi, tugas, panjaluk tugas, jurnal, cathetan, lan liya-liyane disimpen kanthi lokal ing file .pst sing cocog, sing biasane ana ing folder sing wis ditemtokake.

Kanggo Windows 95, 98 lan ME, folder kasebut yaiku:

drive: WindowsApplication DataMicrosoftOutlook

or

drive: Jeneng WindowsProfilesuser Setelan Lokal Data AplikasiMicrosoftOutlook

Kanggo server Windows NT, 2000, XP lan 2003, folder kasebut yaiku:

drive: Dokumen lan Setelan jeneng pangguna Setelan Lokal Data AplikasiMicrosoftOutlook

or

drive: Dokumen lan Setelan jeneng panggunaApplication DataMicrosoftOutlook

Kanggo Windows Vista utawa 7, folder kasebut yaiku:

drive: Jeneng panggunaAppDataLocalMicrosoftOutlook

Kanggo Windows 8, folder kasebut yaiku:

drive: Pangguna AppDataLocalMicrosoftOutlook

or

drive: Pangguna RoamingLocalMicrosoftOutlook

Sampeyan uga bisa nggoleki file "Outlook.pst", jeneng gawan file Outlook .pst, ing komputer lokal kanggo nemokake lokasi file kasebut.

Kajaba iku, sampeyan bisa ngganti lokasi file PST, nggawe serep, utawa nggawe macem-macem file PST kanggo nyimpen macem-macem konten.

Amarga kabeh data lan informasi komunikasi pribadi sampeyan disimpen ing file PST, iku penting banget kanggo sampeyan. Nalika iku rusak amarga macem-macem sebab, disaranake sampeyan nggunakake DataNumen Outlook Repair kanggo mbalekake kabeh data ing njero.

Microsoft Outlook 2002 lan versi sadurunge nggunakake format file PST lawas sing duwe watesan ukuran file 2GB, lan mung ndhukung enkode teks ANSI. Format file PST lawas uga diarani format ANSI PST umume. Wiwit Outlook 2003, format file PST anyar diluncurake, sing ndhukung file paling gedhe 20GB (watesan iki uga bisa ditambah dadi 33TB kanthi ngowahi registri) lan enkode teks Unicode. Format file PST anyar diarani umume format PST Unicode. Luwih gampang kanggo ngowahi file PST saka format ANSI lawas menyang format Unicode anyar nganggo DataNumen Outlook Repair.

File PST bisa dienkripsi nganggo sandhi kanggo nglindhungi informasi rahasia ing njero. Nanging, iku gampang banget kanggo nggunakake DataNumen Outlook Repair kanggo ngilangi proteksi tanpa mbutuhake sandhi asli.

Cathetan: