Pulih Data Outlook saka File Disk Mesin Virtual, File Serep lan File Gambar Disk

Yen Outlook PST /OST file disimpen ing file ing ngisor iki:

  • File VMWare VMDK (Virtual Machine Disk) (*. Vmdk). Contone, sampeyan nyimpen Outlook PST /OST file ing disk virtual ing VMWare.
  • File Virtual PC VHD (Virtual Hard Disk) (*. Vhd). Contone, sampeyan nyimpen Outlook PST /OST file ing disk virtual ing Virtual PC. Utawa sampeyan nggawe cadangan Outlook PST /OST file liwat fungsi Serep lan Mulihake Windows.
  • File Gambar Acronis True (*. Tib)
  • Norton Ghost file (*. gho, * .v2i)
  • File Windows NTBackup (*.bkf)
  • File gambar ISO (*. Iso)
  • File gambar disk (*. Img)
  • File gambar CD / DVD (*. Bin)
  • File Disk Mirror 120% Alkohol (MDF) (*. Mdf)
  • File gambar ora apik (*. Nrg)

lan sampeyan ora bisa ngakses data ing PST /OST ngajukake amarga sawetara sebab, kayata:

  • Sampeyan mbusak Outlook PST /OST file saka disk virtual ing VMWare utawa Virtual PC.
  • Sampeyan format virtual disk ing VMWare utawa Virtual PC kanthi ora sengaja.
  • Disk virtual ing VMWare utawa Virtual PC ora bisa dipasang utawa diluncurake kanthi bener.
  • Disk virtual ing VMWare utawa Virtual PC rusak utawa rusak.
  • File serep ing media serep rusak utawa rusak lan sampeyan ora bisa mulihake PST /OST ngajukake saka iku.
  • File gambar disk rusak utawa rusak lan sampeyan ora bisa njupuk PST /OST ngajukake saka iku.
  • Lan akeh liyane…

Banjur sampeyan isih bisa nemokake data ing PST /OST file kanthi mindhai lan pulih file disk mesin virtual sing cocog, file serep utawa file gambar disk kanthi DataNumen Outlook Repair. Cukup pilih file disk mesin virtual, file serep utawa file gambar disk minangka file sumber sing arep didandani, DataNumen Outlook Repair bakal mindai file sumber, nganalisis, mbalekake data Outlook sing disimpen ing file kasebut, lan output menyang file PST tetep anyar.

Yen Outlook PST /OST file disimpen ing hard disk utawa drive, lan sampeyan ora bisa ngakses PST /OST ngajukake amarga sawetara sebab, kayata:

  • Sampeyan mbusak Outlook PST /OST file saka hard disk utawa drive.
  • Sampeyan format hard disk utawa drive kanthi ora sengaja.
  • Hard disk utawa drive sampeyan gagal lan sampeyan ora bisa ngakses file maneh.
  • Lan akeh liyane…

Banjur sampeyan bisa nggunakake DataNumen Disk Image kanggo nggawe gambar hard disk utawa drive, banjur pulihake PST /OST data saka file gambar nganggo DataNumen Outlook Repair.