Cathetan: Sampeyan kudu nginstal Outlook kanggo nggunakake pandhuan iki.

Wiwit Outlook 2003, format file PST anyar dilebokake sing duwe kaluwihan luwih akeh tinimbang sing lawas. Format anyar uga diarani format Unicode umume, dene format lawas banjur diarani format ANSI. Kaloro jeneng kasebut bakal digunakake ing pandhuan iki.

Sanajan format anyar luwih apik tinimbang sing lawas, kadhang kala (mostamarga alesan kompatibilitas) sampeyan isih kudu ngowahi file PST ing format Unicode anyar dadi format ANSI lawas. Contone, sampeyan pengin transfer data PST saka komputer nganggo Outlook 2003-2010 dadi siji sing mung wis nginstal Outlook 97-2002.

Microsoft durung ngembangake sarana sing bisa nindakake konversi kasebut. Nanging aja padha sumelang. DataNumen Outlook Repair bisa mbantu sampeyan ing perkara iki.

Start DataNumen Outlook Repair.

Catetan: Sadurunge ngowahi file PST Unicode anyar nganggo DataNumen Outlook Repair, tulung tutup Microsoft Outlook lan aplikasi liyane sing bisa ngowahi file PST.

Pilih file PST Unicode anyar minangka file PST sumber sing arep didandani:

ra ono isine

Sampeyan bisa ngetik jeneng file PST kanthi langsung utawa klik ing Telusuri banjur Pilih File tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake file PST sing bakal diproses ing komputer lokal.

Amarga file PST ana ing format Outlook 2003-2010 anyar, wenehi format file menyang "Outlook 2003-2010" ing kothak combo ra ono isine ing jejere kothak sunting file sumber. Yen sampeyan ninggalake format minangka "Auto Determined", banjur DataNumen Outlook Repair bakal mindai file PST sumber kanggo nemtokake format kanthi otomatis. Nanging, iki butuh wektu tambahan lan ora perlu.

Kanthi gawan, DataNumen Outlook Repair bakal nyimpen data sing diowahi dadi file PST anyar sing diarani xxxx_fixed.pst, ing endi xxxx minangka jeneng file PST sumber. Contone, kanggo file PST sumber Outlook.pst, file standar sing diowahi bakal Outlook_fixed.pst. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

ra ono isine

Sampeyan bisa input jeneng file sing diowahi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih jeneng file sing wis diowahi.

Amarga pengin ngowahi file PST Unicode dadi format ANSI, kita kudu milih format file PST sing dikonversi dadi "Outlook 97-2002" ing kothak combo ra ono isine ing jejere kothak sunting file sing diowahi. Yen sampeyan nyetel format menyang "Outlook 2003-2010" utawa "Auto Determined", banjur DataNumen Outlook Repair bisa uga gagal proses lan ngowahi file PST Unicode sampeyan.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen Outlook Repair bakal start mindhai lan ngonversi file Unicode PST sumber. Bar progres

DataNumen Access Repair Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan konversi.

Sawise proses, yen file Unicode PST sumber bisa diowahi dadi file ANSI PST sing anyar, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

ra ono isine

Saiki file PST sing dikonversi anyar ana ing format ANSI, sing bisa dibukak dening Microsoft Outlook 97-2002.

Catetan: Versi demo bakal nampilake kothak pesen ing ngisor iki kanggo nuduhake sukses konversi:

ra ono isine

Ing file PST sing dikonversi anyar, konten pesen lan lampiran bakal diganti karo informasi demo. Tulung pesen versi lengkap kanggo entuk konten sing wis diowahi kanthi nyata.