Cathetan: Sampeyan kudu nginstal Outlook 2003 utawa versi sing luwih dhuwur kanggo nggunakake pandhuan iki.

Wiwit Outlook 2003, format file PST anyar dilebokake sing duwe kaluwihan luwih akeh tinimbang sing lawas. Kanggo pangguna pungkasan, most sing penting yaiku:

Amarga sing pertama, format anyar uga diarani Format Unicode umume, nalika format lawas banjur diarani Format ANSI manut Kaloro jeneng kasebut bakal digunakake ing pandhuan iki. Amarga saiki data komunikasi saya cepet banget, penghapusan watesan file PST penting banget kanggo pangguna. Mula, disaranake sampeyan ngowahi file ANSI PST lawas dadi format Unicode sing anyar. Menapa malih, iki uga minangka solusi paling apik kanggo masalah file 2GB PST sing gedhe banget.

Microsoft durung ngasilake alat sing bisa ngonversi. Nanging aja padha sumelang. DataNumen Outlook Repair bisa nindakake iki kanggo sampeyan.

Start DataNumen Outlook Repair.

Catetan: Sadurunge ngowahi file ANSI PST lawas karo DataNumen Outlook Repair, tulung tutup Microsoft Outlook lan aplikasi liyane sing bisa ngowahi file PST.

Pilih file ANSI PST lawas minangka file PST sumber sing arep didandani:

ra ono isine

Sampeyan bisa ngetik jeneng file PST kanthi langsung utawa klik ing Telusuri banjur Pilih File tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake file PST sing bakal diproses ing komputer lokal.

Amarga file PST ana ing format Outlook 97-2002 sing lawas, wenehi format file dadi "Outlook 97-2002" ing kothak combo ra ono isine ing jejere kothak sunting file sumber. Yen sampeyan ninggalake format minangka "Auto Determined", banjur DataNumen Outlook Repair bakal mindai file PST sumber kanggo nemtokake format kanthi otomatis. Nanging, iki butuh wektu tambahan lan ora perlu.

Kanthi gawan, DataNumen Outlook Repair bakal nyimpen data sing diowahi dadi file PST anyar sing diarani xxxx_fixed.pst, ing endi xxxx minangka jeneng file PST sumber. Contone, kanggo file PST sumber Outlook.pst, file standar sing diowahi bakal Outlook_fixed.pst. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

ra ono isine

Sampeyan bisa input jeneng file sing diowahi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih jeneng file sing wis diowahi.

Amarga pengin ngowahi file ANSI PST dadi format Unicode, kita kudu milih format file PST sing diowahi dadi "Outlook 2003-2010" ing kothak combo ra ono isine ing jejere kothak sunting file sing diowahi. Yen sampeyan nyetel format menyang "Outlook 97-2002" utawa "Auto Determined", banjur DataNumen Outlook Repair bisa uga gagal proses lan ngowahi file ANSI PST sampeyan.

Elinga, sampeyan kudu nginstal Outlook 2003 utawa versi sing luwih dhuwur supaya file bisa diowahi kanthi sukses.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen Outlook Repair bakal start mindhai lan ngowahi file ANSI PST sumber. Bar progres

DataNumen Access Repair Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan konversi.

Sawise proses, yen file ANSI PST sumber bisa diowahi dadi file PST Unicode sing anyar, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

ra ono isine

Saiki file PST sing dikonversi anyar ana ing format Unicode, sing bisa dibukak dening Microsoft Outlook 2003 utawa versi sing luwih dhuwur.

Catetan: Versi demo bakal nampilake kothak pesen ing ngisor iki kanggo nuduhake sukses konversi:

ra ono isine

Ing file PST sing dikonversi anyar, konten pesen lan lampiran bakal diganti karo informasi demo. Tulung pesen versi lengkap kanggo entuk konten sing wis diowahi kanthi nyata.