Cathetan: Sampeyan kudu nginstal Outlook 2003 utawa versi sing luwih dhuwur kanggo nggunakake metode ing pandhuan iki.

Nalika sampeyan nemoni file PST Outlook gedhe banget (File PST padha karo utawa luwih gedhe saka 2GB) lan ora bisa mbukak kanthi sukses ing Microsoft Outlook 2002 utawa versi ngisor, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Outlook Repair kanggo mindhai file, njupuk kabeh data ing njero, lan nyimpen dadi file PST anyar ing format unicode Outlook 2003 sing ora ana watesan ukuran 2GB maneh. Banjur sampeyan bisa nggunakake Outlook 2003 utawa versi sing luwih dhuwur kanggo mbukak file PST anyar lan ngakses kabeh data tanpa masalah.

Start DataNumen Outlook Repair.

Catetan: Sadurunge ngowahi file PST kegedhen karo DataNumen Outlook Repair, tulung tutup Microsoft Outlook lan aplikasi liyane sing bisa ngowahi file PST.

Pilih file Outlook PST sing gedhe banget minangka file PST sumber sing arep didandani:

Sampeyan bisa ngetik jeneng file PST kanthi langsung utawa klik ing Telusuri banjur Pilih File tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake file PST sing bakal diproses ing komputer lokal.

Amarga file PST kegedhen, format kasebut kudu ana ing format Outlook 97-2002. Mula, wenehi format file menyang "Outlook 97-2002" ing kothak combo ing jejere kothak sunting file sumber. Yen sampeyan ninggalake format minangka "Auto Determined", banjur DataNumen Outlook Repair bakal mindai file PST kegedhen sumber kanggo nemtokake format kanthi otomatis. Nanging, iki butuh wektu tambahan.

Kanthi gawan, DataNumen Outlook Repair bakal nyimpen data sing dijupuk menyang file PST tetep anyar sing jenenge xxxx_fixed.pst, ing endi xxxx minangka jeneng file PST sumber. Contone, kanggo file PST sumber Outlook.pst, jeneng default kanggo file tetep yaiku Outlook_fixed.pst. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

Sampeyan bisa input jeneng file tetep kanthi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo njelajah banjur pilih file sing tetep.

Amarga pengin ngowahi file PST sing gedhe dadi format Outlook 2003, kita kudu milih format file PST tetep dadi "Outlook 2003-2010" ing kothak combo ing jejere kothak sunting file tetep. Yen sampeyan nyetel format menyang "Outlook 97-2002" utawa "Auto Determined", banjur DataNumen Outlook Repair bisa uga gagal proses lan ngowahi file PST sing gedhe banget.

Elinga yen sampeyan kudu nginstal Outlook 2003 utawa versi sing luwih dhuwur, yen kabeh proses konversi ora bakal gagal.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen Outlook Repair bakal start mindhai lan ngowahi file PST kegedhen sumber. Bar progres

DataNumen Access Repair Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan konversi.

Sawise proses, yen file PST sing gedhe banget bisa pulih lan diowahi dadi file Outlook 2003 PST sing anyar, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Saiki sampeyan bisa mbukak file PST tetep anyar nganggo Microsoft Outlook 2003 utawa versi sing luwih dhuwur. Lan sampeyan bakal nemokake kabeh item file PST kegedhen asli pulih ing sing anyar.

Catetan: Versi demo bakal nampilake kothak pesen ing ngisor iki kanggo nuduhake sukses konversi:

Ing file PST tetep anyar, konten pesen lan lampiran bakal diganti karo informasi demo. Tulung pesen versi lengkap kanggo entuk konten sing wis diowahi kanthi nyata.