DataNumen Outlook Repair Comparison Kompetitif

DataNumen Outlook Repair 7.9 scanpst
(kanggo Outlook 2007)
Kernel Outlook PST Ndandani 7.05.01 Kothak Alat Pamulihan kanggo Outlook 1.0.11.33 Stellar Phoenix Outlook PST Ndandani 4.0 EasyRec Recovery Professional 6.21 OutlookFix 2.47 Pemulihan kanggo Outlook 3.0 R-Mail kanggo Outlook 1.5 Pemulihan Outlook DiskInternals 2.2 Recovery Outlook Gampang 1.6 Pemulihan Disk Dokter Outlook Mail (.pst) 2.0.1 Waras Emailku 5.02

Rating Pemulihan

Rata-rata Tingkat Pamulihan * 95.7% 1.26% 1.26% 1.26% 1.81% 1.83% 8.63% 19.82% 0.00% 53.24% 0.00% 1.82% 1.39%
Case 1
(File PST rusak 5MB ing format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 5.10% 0.00% 55.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 2
(File PST rusak 50MB ing format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 58.30% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 3
(File PST rusak 100MB ing format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 54.60% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 4
(File PST rusak 500MB ing format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 51.40% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 5
(File PST rusak 1GB ing format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 50.60% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 6
(File PST rusak 2GB ing format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 60.60% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 7
(File PST rusak 4GB ing format Unicode) Part 1 Part 2
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 1.50% 0.00% 54.50% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 8
(File PST rusak 8GB ing format Unicode)
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 2.30% 0.00% 58.30% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 9
(File PST rusak 10GB ing format Unicode)
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Part 6
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 2.90% 0.00% 67.30% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 10
(File PST rusak 15GB ing format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 6.30% 0.00% 75.70% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 11
(File PST rusak 5MB ing format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 17.40% 48.00% 0.00% 62.60% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 12
(File PST rusak 50MB ing format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 28.50% 50.40% 0.00% 55.40% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 13
(File PST rusak 100MB ing format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 46.90% 53.00% 0.00% 53.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 14
(File PST rusak 500MB ing format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 45.10% 46.70% 0.00% 54.70% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 15
(File PST rusak 1GB ing format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 46.80% 48.50% 0.00% 52.90% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 16

(File PST rusak 2GB ing format non-Unicode)

100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 48.00% 50.30% 0.00% 51.50% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 17
(File PST rusak 4GB ing format Unicode)
Part 1 Part 2
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 10.30% 10.30% 0.00% 19.10% 0.00% 19.30% 0.30% 10.20% 2.50%
Case 18
(File PST rusak 4GB ing format Unicode)
Part 1 Part 2
100.00% 100.00% 100.00% 100.00% 99.60% 100.00% 0.00% 100.00% 0.00% 100.00% 0.50% 100.00% 100.00%

OS Dhukungan

Kabeh versi Windows 32bit Ya Ya 98 / ME ora didhukung Server 2008 ora didhukung 98 / ME / Vista ora didhukung 98 / ME / 2000 ora didhukung 98 / ME ora didhukung 95, 98, ME ora didhukung Ya 98/2000 ora didhukung 98 / ME ora didhukung 98 / ME ora didhukung 98 / ME / 2000 ora didhukung
Kabeh versi Windows 64bit Ya Ya Ya Server 2008 ora didhukung Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya

Dhukungan Format Outlook lan PST

Kabeh versi Outlook Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Format non-Unicode Outlook 97-2002 Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ya Ya
Format Unicode Outlook 2003-2010 Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Pangguna bisa milih file PST output ing format non-Unicode utawa format Unicode Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Ngonversi format non-Unicode dadi format Unicode Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Ngonversi format Unicode dadi format non-Unicode Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Pulih file PST sing dienkripsi tanpa sandhi Ya Ya Enkripsi dhuwur (enkripsi paling apik) ora didhukung Ya Ya Ya Enkripsi dhuwur (enkripsi paling apik) ora didhukung Ya Enkripsi dhuwur (enkripsi paling apik) ora didhukung Ya Enkripsi dhuwur (enkripsi paling apik) ora didhukung Ya Enkripsi dhuwur (enkripsi paling apik) ora didhukung

Dhukungan File PST Gedhe

Ngatasi masalah file 2GB PST kegedhen tanpa kelangan data Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ya Ya Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ya Ya Ya
Dhukungan file PST kanthi ukuran 16777216 TB Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana
pisah file PST gedhe dadi pirang-pirang file cilik Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana

Kapabilitas ing Mbalekake Objek

Pulih kabeh jinis obyek ing file PST, kalebu pesen mail, folder, halosts, janjian, panjaluk rapat, kontak, dhaptar distribusi, tugas, panjaluk tugas, jurnal lan cathetan Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Pulih kabeh properti ing obyek, kayata subjek, body message, nganti, saka, cc, bcc, tanggal, lsp. Ya Ya Ya Ya cc, bcc ora didhukung Ora Ana bcc ora didhukung Ya Ya subyek, saka, cc, bcc ora didhukung Ya Ya Ya
Pulih pesen email ing format teks kosong, RTF lan HTML Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ya Ya
Pulih lampiran, kalebu dokumen lan gambar sing dipasang ing pesen lan ditempelake ing awak HTML Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Pulih obyek sing ditempelake, kayata pesen liyane, Lembar Kerja Excel, dokumen Word, lsp. Ya Ya Pesen semat ora didhukung Pesen semat ora didhukung Pesen semat ora didhukung Ora Ana Ya Ora Ana Ya Ya Ya Ya Ya
Pulih barang Outlook sing wis ilang, kalebu pesen mail, folder, halosts, janjian, panjaluk rapat, kontak, dhaptar distribusi, tugas, panjaluk tugas, jurnal lan cathetan. Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana

Fitur liyane

Pulih data Outlook saka file VMWare VMDK (Virtual Machine Disk) sing ora rusak utawa rusak (*. Vmdk), file Virtual PC VHD (Virtual Hard Disk) (*. Vhd), file Gambar Asli Acronis (*. Tib), Norton Ghost file (*. gho, * .v2i), file Windows NTBackup (*.bkf), File gambar ISO (*. Iso), File gambar disk (*. Img), file gambar CD / DVD (*. Bin), file Disk Disk Alkohol 120% (MDF) (*. Mdf) lan file gambar Nero (* .nrg) Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Pulih file PST ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp. Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Pulih akeh file PST Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan kanggo nemokake lan pilih file PST sing bakal didandani ing komputer lokal Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ya Ora Ana
Dhukungan menu konteks Windows Explorer Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan operasi seret & culake Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan baris perintah (pituduh DOS) Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya