Apa DataNumen Outlook Password Recovery?


ra ono isine

# 1 Pamulihan
limpa

ra ono isine

10+ Yuta
pangguna

ra ono isine

20+ taun saka
pengalaman

ra ono isine

Kepuasan 100%
njamin

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Outlook Password Recovery v1.2


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan Microsoft Outlook 97 nganti 2019 lan Outlook kanggo Office 365 file PST sing ndhelik.
  • Dhukungan kanggo mbalekake sandhi kanggo kumpulan file PST sing dienkripsi.
  • Integrasi karo Nihan Windows, supaya sampeyan bisa mulihake sandhi kanggo file PST sing dienkripsi kanthi menu konteks (klik tengen) Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen Outlook Password Recovery kanggo Waras Sandhi saka File PST Outlook Enkripsi


Nalika file PST sampeyan dienkripsi lan lali tembung sandhi, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Outlook Password Recovery kanggo mindhai file PST lan pulih sandhi.

Start DataNumen Outlook Password Recovery.

DataNumen Outlook Password Recovery

Catetan: Sadurunge mbalek maneh sandhi saka file Outlook PST sing dienkripsi karo DataNumen Outlook Password Recovery, tulung tutup aplikasi liyane sing bisa ngowahi file PST.

Pilih file Outlook PST sing dienkripsi sing sandhi bakal dibalekake:

Pilih File PST sing Dienkripsi

Sampeyan bisa ngetik jeneng file PST kanthi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake file PST sing dienkripsi ing komputer lokal.

Klik ing Start Recovery tombol, lan DataNumen Outlook Password Recovery bakal start mindhai lan mbalekake sandhi kanggo file PST sing dienkripsi. Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan pemulihan.

Sawise proses pemulihan, yen tembung sandhi ing file PST sing dienkripsi bisa sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa ngeklik Salinan Pangguna tombol kanggo nyalin sandhi menyang clipboard, banjur gunakake kanggo mbukak lan ngakses file PST sing dienkripsi ing Outlook.

Catetan: Sandhi bisa uga ora padha karo sing sampeyan gunakake, nanging bisa mbukak file PST sing dienkripsi tanpa ana masalah.

Informasi liyane


DataNumen Outlook Password Recovery 1.2 dirilis tanggal 9 November 2020

  • Nambah kinerja.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Password Recovery 1.1 dirilis tanggal 17 Juni 2020

  • Nambah antarmuka pangguna.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Password Recovery 1.0 dirilis tanggal 20 Oktober 2014

  • Dhukungan file PST ndhelik Microsoft Outlook 97 nganti 2016.
  • Dhukungan kanggo mbalekake sandhi kanggo kumpulan file PST sing dienkripsi.
  • Integrasi karo Nihan Windows, supaya sampeyan bisa mulihake sandhi kanggo file PST sing dienkripsi kanthi menu konteks (klik tengen) Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).