Apa DataNumen Outlook Express Undelete?


ra ono isine

# 1 Pamulihan
limpa

ra ono isine

10+ Yuta
pangguna

ra ono isine

20+ taun saka
pengalaman

ra ono isine

Kepuasan 100%
njamin

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Outlook Express Undelete v2.2


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan kanggo mbalekake email sing wis dibusak ing Microsoft Outlook Express 5/6 folder mail.
  • Dhukungan kanggo mbalekake file dbx sing disimpen ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo mbalekake kumpulan file dbx.
  • Dhukungan kanggo mbalekake surat ing file dbx ukurane 4GB.
  • Dhukungan kanggo mbalekake lampiran email.
  • Dhukungan kanggo nemokake lan pilih file dbx sing bakal dibalekake ing komputer lokal.
  • Integrasi karo shell Windows, supaya sampeyan bisa mulihake email ing folder mail kanthi menu konteks (klik tengen) Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Kepiye carane pulih


Outlook Express nyimpen kabeh email folder mail ing file .dbx sing cocog. Contone, file Inbox.dbx ngemot email sing ditampilake ing folder mail Inbox ing Outlook Express, file Outbox.dbx ngemot email sing ditampilake ing folder mail Outbox, lan liya-liyane.

Yen sampeyan mbusak sawetara email ing folder mail kanthi ora sengaja, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Outlook Express Undelete kanggo mindhai file dbx sing cocog karo folder mail, pulihake email sing wis dihapus lan simpen dadi file .eml sing bisa diimpor kanthi gampang maneh Outlook Express.

Temokake file dbx sing cocog karo folder mail yen sampeyan durung nindakake.

Start DataNumen Outlook Express Undelete.

DataNumen Outlook Express Undelete

Cathetan: Sadurunge mbalekake email sing wis dibusak ing file dbx karo DataNumen Outlook Express Undelete, tulung tutup Outlook Express lan aplikasi liyane sing bisa ngowahi file dbx.

Pilih file dbx sing bakal dibalekake email sing wis dibusak:

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa input jeneng berkas dbx langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file iki.

Kanthi gawan, DataNumen Outlook Express Undelete bakal ngasilake kabeh email sing dibalekake ing direktori xxxx_recovered, ing endi xxxx minangka jeneng file dbx rusak. Contone, kanggo file Inbox.dbx, direktori output default bakal Inbox_recovered. Yen sampeyan pengin nggunakake direktori liyane, mangga pilih miturut:

Pilih Direktori Output

Sampeyan bisa langsung ngetik jeneng direktori utawa klik ing Browse tombol kanggo nelusuri banjur pilih direktori.

Klik ing Start Recovery tombol, DataNumen Outlook Express Undelete bakal start mbalekake surat sing wis ilang saka file dbx sing dipilih.

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan pemulihan.

Sawise proses pamulihan, yen email sing wis dihapus wis bisa dibalekake saka file dbx kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak pesen mbalekake nganggo Outlook Express kanthi ngeklik kaping pindho ing email ikon file .eml ing direktori output. Utawa ngimpor pirang-pirang pesen menyang folder mail ing Outlook Express.

Informasi liyane


DataNumen Outlook Express Undelete 2.2 dirilis tanggal 23 November 2013

  • Dhukungan Windows 7 lan 8.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Outlook Express Undelete 2.1 dirilis tanggal 17 Juli 2009

  • Nambah kinerja mesin pemulihan kanthi luwih cepet.
  • Nambah kompatibilitas GUI ing macem-macem resolusi lan sistem operasi.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Express Undelete 2.0 dirilis tanggal 5 Maret 2009

  • Tulis maneh kabeh aplikasi.
  • Rancang maneh GUI.
  • Ndandani sawetara bug cilik.