Apa DataNumen Outlook Express Repair?


ra ono isine

# 1 Pamulihan
limpa

ra ono isine

10+ Yuta
pangguna

ra ono isine

20+ taun saka
pengalaman

ra ono isine

Kepuasan 100%
njamin

Pulih Luwih Luwih saka pesaing kita


Tingkat pamulihan yaiku most kriteria penting an Outlook Express produk pamulihan data. Adhedhasar tes lengkap, DataNumen Outlook Express Repair nduweni tingkat pamulihan sing paling apik, luwih apik tinimbang pesaing liyane ing pasar!

Rata-rata Tingkat Pamulihan

comparison Chart

Sinau luwih lengkap babagan carane DataNumen Outlook Express Repair ngrokok sayembara

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Outlook Express Repair v2.5


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan supaya pulih Outlook Express 4 file mbx lan Outlook Express 5/6 file dbx.
  • Dhukungan kanggo mbalekake file dbx lan file mbx ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani kumpulan file dbx lan file mbx.
  • Dhukungan kanggo ndandani file dbx lan mbx nganti 4GB, mula bisa ndandani file dbx kanthi masalah 2GB.
  • Dhukungan kanggo mbalekake lampiran email.
  • Dhukungan supaya pulih Outlook Express data saka temporary file .dbt.
  • Dhukungan kanggo nemokake lan pilih file dbx utawa mbx sing bakal didandani ing komputer lokal.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani file dbx kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS), supaya sampeyan bisa njaluk DOER saka program.
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen Outlook Express Repair kanggo Waras Outlook Express Email


Outlook Express nyimpen kabeh email ing file .dbx. Contone, file Inbox.dbx ngemot email ing Inbox, file Outbox.dbx ngemot email ing Outbox, lan liya-liyane.

Yen file .dbx rusak lan sampeyan ora bisa ngakses email, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Outlook Express Repair kanggo mbalekake email sampeyan. Email sing dibalekake disimpen minangka file .eml sing bisa diimpor kanthi gampang Outlook Express.

Temokake file .dbx utawa .mbx sing rusak kanggo didandani yen durung rampung.

Start DataNumen Outlook Express Repair

DataNumen Outlook Express Repair

Catetan: Sadurunge ndandani file dbx utawa mbx rusak karo DataNumen Outlook Express Repair, tulung tutup Outlook Express lan aplikasi liyane sing bisa ngowahi file kasebut.

Pilih file dbx utawa mbx rusak sing bakal didandani:

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa ngetik jeneng berkas dbx utawa mbx langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake file dbx utawa mbx sing arep didandani ing komputer lokal.

Kanthi gawan, DataNumen Outlook Express Repair bakal ngasilake kabeh pesen sing dibalekake ing direktori xxxx_recovered, ing endi xxxx minangka jeneng file dbx utawa mbx rusak. Contone, kanggo file Inbox.dbx, direktori output default bakal Inbox_recovered. Yen sampeyan pengin nggunakake direktori liyane, mangga pilih miturut:

Pilih Direktori Output

Sampeyan bisa langsung ngetik jeneng direktori utawa klik ing Browse tombol kanggo nelusuri banjur pilih direktori.

Klik Start Ndandani tombol, DataNumen Outlook Express Repair bakal start mbalekake surat saka file dbx utawa mbx sing rusak. Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan perbaikan.

Sawise proses ndandani, yen ana pesen sing wis dibalekake saka file dbx utawa mbx kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak pesen mbalekake nganggo Outlook Express kanthi ngeklik kaping pindho ing email ikon file .eml ing direktori output. Utawa ngimpor pirang-pirang pesen menyang folder mail ing Outlook Express.

Informasi liyane


DataNumen Outlook Express Repair 2.5 dirilis tanggal 24 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Express Repair 2.3 dirilis tanggal 9 November 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Express Repair 2.2 dirilis tanggal 28 September 2013

  • Dhukungan Windows 7 lan 8.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Express Repair 2.1 dirilis tanggal 7 Juli 2009

  • Nambah kinerja mesin pemulihan kanthi luwih cepet.
  • Nambah kompatibilitas GUI ing macem-macem resolusi lan sistem operasi.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Express Repair 2.0 dirilis tanggal 29 Januari 2009

  • Tulis maneh kabeh aplikasi.
  • Rancang maneh GUI.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Express Repair 1.5 dirilis tanggal 6 Des 2006

  • Nambah kacepetan pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.