Mbaleni Outlook Express Data saka Temporary File

Kapan Outlook Express kompak file .dbx, bakal nggawe temporary .dbt file ing folder sing padha karo file .dbx. Contone, yen file Inbox.dbx kompak, temporary file bakal Inbox.dbt.

Nalika ana kesalahan sajrone operasi kompak lan sampeyan ora bisa ngakses folder mail maneh, uga ora bisa nemokake data sing dikarepake saka file .dbx, mula isih bisa pulih data saka temporary .dbt file, kaya ing ngisor iki:

  1. Goleki folder ing endi file .dbx disimpen.
  2. Priksa manawa ana temporarfile .dbt ing folder sing padha.
  3. Yen ya, banjur ganti jeneng menyang file liyane kanthi ekstensi file .dbx, kayata, yen file .dbt diarani Inbox.dbt, mula sampeyan bisa ngganti jeneng dadi InboxTemp.dbx.
  4. Gunakake DataNumen Outlook Express Repair kanggo mindhai file InboxTemp.dbx lan pulih email saka iku.