Ngimpor pesen sing dibalekake menyang folder mail ing Outlook Express

Cathetan: Sadurunge operasi impor, priksa manawa Outlook Express folder mail sing pesen bakal diimpor bisa digunakake kanthi bener. Yen ora, mangga serep banjur busak file dbx sing cocog karo folder mail.

Start Outlook Express lan tetep mbukak.

Pilih kabeh pesen sing bakal diimpor ing direktori output:

tip: Kanggo milih klompok file pesen, tahan tombol SHIFT, klik file pesen ing sisih ndhuwur grup, banjur klik file pesen ing sisih ngisor grup. Kanggo nambah file pesen menyang klompok sing wis dipilih, tahan tombol CTRL, banjur pilih file pesen sing pengin ditambahake. Kanggo ngilangi file pesen sing dipilih, tahan tombol CTRL, banjur klik file pesen sing dipilih.

Seret pesen sing dipilih saka direktori.

Selehake pesen menyang tarentuk folder mail ing dibukak Outlook Express.

Sawise iku, sampeyan bisa mbukak pesen sing diimpor kaya pesen normal ing Outlook Express.

Langkah 1, 2, 3 ing proses impor digambarake ing animasi ing ngisor iki:

Impor Pesen menyang Outlook Express