Temokake file dbx sing cocog karo Outlook Express folder mail

Ana telung cara kanggo nemokake file dbx sing cocog karo a Outlook Express folder mail, kaya ing ngisor iki:

Cara 1: Kabeh saka sampeyan Outlook Express 5/6 folder mail lan pesen, lan kabeh grup warta lan pesen sing disimpen disimpen ing sak folder, sing diarani Folder Toko, sing bisa ditemtokake kanthi milih Piranti | Pilihan | Pangopènan | Folder Toko in Outlook Express:

Temokake Folder Toko

Mula, kanggo nemokake file dbx saka Outlook Express folder mail, bukak ing Folder Toko ing Windows Explorer lan temokake file dbx kanthi jeneng sing padha karo folder mail. Contone, ing
File Inbox.dbx ngemot pesen sing ditampilake ing folder mail Inbox ing Outlook Express, ing
File Outbox.dbx ngemot pesen sing ditampilake ing folder mail Outbox, lan liya-liyane.

Catetan: Umumé, Outlook Express bakal nggunakake beda Folder Tokokanggo macem-macem pangguna ing siji komputer.

Cara 2:
Sampeyan uga bisa entuk dalan lengkap file dbx sing cocog karo Outlook Express folder mail kanthi ngeklik tengen folder mail kasebut ing Outlook Express banjur klik Properties :

Properti Folder

Cara 3: Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake Windows Explorer search fungsi kanggo nemokake file .dbx, kaya ing ngisor iki:
1 Klik Start menu
2 Klik search item menu banjur Kanggo File lan Folder :

Telusuri File lan Folder

3 input
* .dbx minangka kritéria telusuran banjur pilih lokasi sing bakal digoleki.
4 Klik Telusuri Saiki kanggo nemokake kabeh file .dbx ing lokasi sing ditemtokake.
5 In search Results, sampeyan bisa entuk file dbx sing dibutuhake.

search Results