DataNumen Outlook Express Repair Comparison Kompetitif

DataNumen Outlook Express Repair 2.5 Kernel kanggo Outlook Express Ndandani 9.4.1 Pemulihan Stellar Phoenix OE 3.0 Pamulihan kanggo Outlook Express 1.2 Waras Data kanggo Outlook Express 1.0 Outlook Express Perbaikan Alat 3.2 OE-Mail Recovery 1.7.26.59 Kaslametan lan Migrasi OE Mail 5.1 Outlook Express Pulihake 2.0 Gampang Outlook Express Ndandani 1.2.9 DiskInternals Outlook Express Ndandani 2.4 Dokter Disk OE Email Recovery 2.0.1 Ahli OE Mail sing Akurat 3.2 MailNavigator 1.11 Waras Emailku 5.5.6 R-Mail kanggo Outlook Express 1.5 Zmeil 2.1 Smart Outlook Express Pamulihan 1.6

Rating Pemulihan

Rata-rata Tingkat Pamulihan * 95.30% 5.98% 6.10% 36.74% 0.06% 5.98% 0.03% 5.29% 0.00% 0.04% 53.42% 5.98% 5.29% 0.69% 5.98% 4.92% 0.02% 5.29%
Case 1
(5MB file .DBX rusak)
100.00% 0.00% 0.20% 15.40% 1.20% 0.00% 0.20% 0.00% 0.00% 0.20% 57.50% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 2
(50MB file .DBX rusak)
100.00% 0.00% 0.20% 50.40% 0.00% 0.00% 0.20% 0.00% 0.00% 0.20% 60.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 3
(100MB file .DBX rusak)
100.00% 0.00% 0.20% 50.40% 0.00% 0.00% 0.20% 0.00% 0.00% 0.20% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 4
(200MB file .DBX rusak)
100.00% 0.00% 0.20% 50.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.20% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 5
(300MB file .DBX rusak)
100.00% 0.00% 0.20% 48.80% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 6
(400MB file .DBX rusak)
100.00% 0.00% 0.20% 48.40% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 7
(500MB file .DBX rusak)
100.00% 0.00% 0.20% 47.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 8
(600MB file .DBX rusak)
100.00% 0.00% 0.20% 46.80% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 9
(700MB file .DBX rusak)
100.00% 0.00% 0.20% 45.20% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 10
(800MB file .DBX rusak)
100.00% 0.00% 0.20% 45.70% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 11
(900MB file .DBX rusak)
100.00% 0.00% 0.20% 44.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 12
(1GB file .DBX rusak)
100.00% 0.00% 0.20% 44.30% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 13
(1.2GB file .DBX rusak)
100.00% 0.00% 0.20% 42.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 14
(1.5GB file .DBX rusak)
100.00% 0.00% 0.20% 41.50% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 15
(1.7GB file .DBX rusak)
100.00% 0.00% 0.20% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 16
(2GB file .DBX rusak)
100.00% 0.00% 0.20% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 55.60% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 17
(1.5GB file .DBX rusak)
100.00% 13.00% 13.00% 10.40% 0.00% 13.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 13.00% 13.00% 0.00% 13.00% 13.00% 13.00% 0.10% 0.00%
Case 18
(1.5GB file .DBX rusak)
100.00% 100.00% 99.00% 61.90% 0.00% 100.00% 0.00% 100.00% 0.00% 0.00% 100.00% 100.00% 100.00% 0.00% 100.00% 80.00% 0.20% 100.00%

OS Dhukungan

Kabeh versi Windows 32bit Ya 98 / ME / NT / Vista ora didhukung 98 / ME / NT / 7 ora didhukung 98 / ME / NT / 7 ora didhukung NT / 2000 / Server 2008 / Vista / 7 ora didhukung NT ora didhukung NT ora didhukung NT ora didhukung 98 / ME / NT ora didhukung NT / Server 2008 ora didhukung 98 / ME / NT ora didhukung 98 / ME / NT ora didhukung NT ora didhukung NT / Server 2008 ora didhukung 98 / ME / NT / 2000 ora didhukung NT ora didhukung 98 / ME / NT ora didhukung 98 / ME / NT ora didhukung
Kabeh versi Windows 64bit Ya Vista ora didhukung Win7 ora didhukung Win7 ora didhukung Server 2008 / Vista / 7 ora didhukung Ya Ya Ya Ya Server 2008 ora didhukung Ya Ya Ya Server 2008 ora didhukung 98 / ME / NT / 2000 ora didhukung Ya Ya Ya

Dhukungan Format File DBX

Outlook Express v6.0 file DBX Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Outlook Express v5.5 file DBX Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Outlook Express v5.0 file DBX Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ya Ya Ya Ora Ana Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya

Dhukungan File DBX Gedhe

Pulih file DBX 2GB sing gedhe banget tanpa rusak data Ya Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ya

Kemungkinan kanggo Mbalekake Objek

Dhukungan kanggo mbalekake lampiran Ya Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ya

Fitur liyane

Pulih file DBX utawa MBX ing media sing rusak. Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Ndandani kumpulan file DBX utawa MBX. Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ya Ora Ana
Temokake file DBX utawa MBX kanggo didandani ing komputer lokal. Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya
Dhukungan menu konteks Windows Explorer. Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan operasi seret & culake. Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan baris perintah (prompt DOS). Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana