Apa DataNumen Outlook Drive Recovery?


ra ono isine

# 1 Pamulihan
limpa

ra ono isine

10+ Yuta
pangguna

ra ono isine

20+ taun saka
pengalaman

ra ono isine

Kepuasan 100%
njamin

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Solusi kanggo Nindakake Kasus Umum:


solusi
  • Mbusak file Outlook .pst banjur kosongake Recycle Bin.
  • Mbusak kesalahan file Outlook .pst kanthi permanen.
  • Ora sengaja format drive sing ngemot file Outlook .pst.
  • Kesalahan mbusak partisi sing ngemot file .pst Outlook.
  • Partisi disk kanthi kesalahan lan lost drive sing ngemot file .pst.
  • Ora bisa maca drive utawa disk sing ngemot file .pst amarga gagal hardware.
  • Drive utawa disk sing ngemot file pst ora bisa starutawa diakoni amarga ana korupsi ing MBR, tabel pemisahan utawa alasan liyane.

Kanggo kabeh kasus ing ndhuwur, lan kasus liyane yen sampeyan ora bisa ngakses data Outlook sing disimpen ing drive utawa disk lokal, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Outlook Drive Recovery.


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Outlook Drive Recovery v7.8


  • Dhukungan 32bit lan 64bit Outlook 97 nganti 2019 lan Outlook kanggo Office 365.
  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan kanggo mbalekake pesen mail, folder, halosts, janjian, panjaluk rapat, kontak, dhaptar distribusi, tugas, panjaluk tugas, jurnal lan cathetan. Kabeh properti, kayata subyek, nganti, saka, cc, bcc, tanggal, lsp.
  • Dhukungan kanggo mbalekake pesen email kanthi teks kosong, format RTF lan HTML.
  • Dhukungan kanggo mbalekake lampiran, kalebu dokumen lan gambar sing dipasang ing pesen lan ditempelake ing awak HTML.
  • Dhukungan kanggo mbalekake obyek sing ditempelake, kayata Lembar kerja Excel, dokumen Word, lsp.
  • Dhukungan kanggo mulihake item Outlook sing wis ilang, kalebu pesen mail, folder, halosts, janjian, panjaluk rapat, kontak, dhaptar distribusi, tugas, panjaluk tugas, jurnal lan cathetan.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data Outlook saka drive utawa disk sing gedhene 16777216 TB (yaiku 17179869184 GB).
  • Dhukungan kanggo mbagi file PST output dadi pirang-pirang file cilik.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data Outlook kanthi nglindhungi sandhi, enkripsi sing bisa dikompres uga enkripsi dhuwur (utawa enkripsi paling apik) didhukung. Data Outlook bisa dibalekake sanajan sampeyan ora duwe sandhi.
  • Dhukungan kanggo ngasilake file PST tetep ing format Outlook 97-2002 lan format Outlook 2003-2016.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data Outlook saka jinis drive utawa disk apa wae, kayata hard disk, flash drive, floppy disk, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data Outlook saka macem-macem sistem file, kayata FAT, FAT32, NTFS, Linux Ext2, Linux Ext3, lsp.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data Outlook saka media sing rusak.
  • Dhukungan kanggo mbalekake akeh drive lan disk.
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen Outlook Drive Recovery kanggo Waras Data Outlook


Yen sampeyan wis nyimpen data Outlook ing drive utawa disk, mula kanthi alesan apa wae sampeyan ora bisa njupuk utawa ngakses data Outlook, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Outlook Drive Recovery kanggo mbalekake email Outlook lan obyek liyane saka drive utawa disk kanggo sampeyan.

CATETAN: Sanalika BENCANA DATA KANGGO DATA OUTLOOK Sampeyan sing DITEMPAT ING DRIVE SUMBER UTAWA DISK, OLEHE ORA NULIS ATAU NGUBAH DATA APA ING DRIVE UTAWA DISKAPI LAIN. DODR ONLY AKAN Maca DATA Saka Drive utawa Disk kasebut lan ora bakal nulis utawa ngganti data apa wae!

Start DataNumen Outlook Drive Recovery

DataNumen Outlook Drive Recovery

Catetan: Sadurunge pulih, tulung tutup Microsoft Outlook lan aplikasi liyane.

Yen drive logis sing disimpen file asli Outlook isih ana lan ukuran utawa dununge durung diganti, banjur pilih drive kasebut kanggo dipindai:

Pilih Source Drive

Yen ora, yen drive logis ora ana maneh, amarga partisi disk maneh, lost MBR utawa informasi pemisahan, utawa alasan liyane, utawa drive logis diowahi ukuran utawa dipindhah nganggo alat pemisahan kayata Partition Magic, mula sampeyan kudu nyetel kabeh hard disk nyimpen file pst minangka disk sumber sing bakal dipindai:

Pilih Disk Sumber

Yen sampeyan plug-in utawa metu disk sing bisa dicopot menyang komputer sawise DataNumen Outlook Drive Recovery diluncurake, banjur sampeyan bisa klik ing Refresh tombol kanggo nyegerake dhaptar drive lan disk ing kothak combo.

Yen sampeyan ngerti versi data sumber Outlook sing bakal dibalekake, sampeyan bisa nemtokake ing kothak combo Pilih Format Sumber ing jejere disk utawa drive combo box. Yen sampeyan ninggalake format dadi "Ditentukan Otomatis", mula DataNumen Outlook Drive Recovery bakal mindai data sumber Outlook kanggo nemtokake format kanthi otomatis. Nanging, iki butuh wektu tambahan.

Temtokake jeneng file sing wis diowahi. Sajrone proses pemulihan, DataNumen Outlook Drive Recovery bakal pulih kabeh data Outlook saka disk utawa drive sing sampeyan pilih, banjur simpen data sing dibalekake menyang file anyar kanthi jeneng iki.

Pilih File Tujuan

Sampeyan bisa input jeneng file sing diowahi kanthi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file iki.

CATHETAN: KANGGO NGANGGO DATA PANGGILAN ING DRIVE SUMBER UTAWA DISK, ORA PILIH NAMA FILE FIXED OUTPUT ING DRIVE SUMBER utawa Disk.

Sampeyan uga bisa nemtokake format file output ing kothak combo Pilih format file tetep. Yen sampeyan ninggalake format minangka "Auto Determined", banjur DataNumen Outlook Drive Recovery bakal ngasilake file tetep miturut versi Outlook sing diinstal ing komputer.

Klik ing Start Recovery tombol, lan DataNumen Outlook Drive Recovery bakal start mindhai drive utawa disk sing dipilih, lan mbalekake email lan obyek liyane. Bar progres
Progress Bar
bakal nuduhake kemajuan pemulihan.

Sawise proses pemulihan, yen ana data sing wis dibalekake saka drive utawa disk kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak file PST tetep nganggo Microsoft Outlook. Kabeh folder hierarchy bakal direkonstruksi ing file PST tetep lan obyek kasebut dibalekake banjur dilebokake ing folder asline. Kanggo lost & obyek sing ditemokake, bakal dilebokake ing folder kayata Recovered_Group1, Recovered_Group2, lsp.

Informasi liyane


DataNumen Outlook Drive Recovery 7.8 dirilis tanggal 24 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Drive Recovery 7.6 dirilis tanggal 7 November 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Drive Recovery 2.0 dirilis tanggal 5 Februari 2014

  • Nambah kacepetan pemulihan.
  • Kurangi konsumsi memori sajrone proses pemulihan.
  • Dhukungan Outlook 2013.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Outlook Drive Recovery 1.5 dirilis tanggal 15 Desember 2010

  • Nambah kacepetan scan lan pamulihan.
  • Kurangi konsumsi memori sajrone proses pemulihan.
  • Cegah pulih isi duplikat ing proses pamulihan.
  • Dhukungan kanggo pulih pirang-pirang properti saka obyek kanthi kumpulan.
  • Dhukungan kanggo mbalekake lan ngonversi properti sing akeh regane.
  • Nambah mekanisme deteksi, pamrosesan lan laporan kesalahan.
  • Dhukungan Microsoft Outlook 2010.
  • Nambah kompatibilitas ing sistem Windows 9x.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

Advanced Outlook Data Recovery 1.0 dirilis tanggal 21 Oktober 2009

  • Dhukungan Outlook 97, 98, 2000, 2002, 2003 lan 2007.
  • Dhukungan Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP, 2003, Vista lan Windows 7.
  • Dhukungan kanggo mbalekake pesen mail, folder, halosts, janjian, panjaluk rapat, kontak, dhaptar distribusi, tugas, panjaluk tugas, jurnal lan cathetan. Kabeh properti, kayata subyek, nganti, saka, cc, bcc, tanggal, lsp.
  • Dhukungan kanggo mbalekake pesen email kanthi teks kosong, format RTF lan HTML.
  • Dhukungan kanggo mbalekake lampiran, kalebu dokumen lan gambar sing dipasang ing pesen lan ditempelake ing awak HTML.
  • Dhukungan kanggo mbalekake obyek sing ditempelake, kayata Lembar kerja Excel, dokumen Word, lsp.
  • Dhukungan kanggo mulihake item Outlook sing wis ilang, kalebu pesen mail, folder, halosts, janjian, panjaluk rapat, kontak, dhaptar distribusi, tugas, panjaluk tugas, jurnal lan cathetan.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data Outlook saka drive utawa disk sing gedhene 16777216 TB (yaiku 17179869184 GB).
  • Dhukungan kanggo mbagi file PST output dadi pirang-pirang file cilik.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data Outlook kanthi nglindhungi sandhi, enkripsi sing bisa dikompres uga enkripsi dhuwur (utawa enkripsi paling apik) didhukung. Data Outlook bisa dibalekake sanajan sampeyan ora duwe sandhi.
  • Dhukungan kanggo ngasilake file PST tetep ing format Outlook 97-2002 lan format Outlook 2003/2007.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data Outlook saka jinis drive utawa disk apa wae, kayata hard disk, flash drive, floppy disk, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data Outlook saka macem-macem sistem file, kayata FAT, FAT32, NTFS, Linux Ext2, Linux Ext3, lsp.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data Outlook saka media sing rusak.
  • Dhukungan kanggo mbalekake akeh drive lan disk.