Apa DataNumen Oracle Recovery?


# 1 Pamulihan
limpa

10+ Yuta
pangguna

20+ taun saka
pengalaman

Kepuasan 100%
Jaminan

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Oracle Recovery v1.0


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Ndhukung kabeh versi Oracle database DBF file.
  • Dhukungan supaya pulih DBF file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo mbalekake kumpulan DBF file.
  • Integrasi karo Nihan Windows, supaya sampeyan bisa pulih a DBF file kanthi menu konteks ing Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan paramèter baris prentah.

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen Oracle Recovery kanggo Waras Korupsi Oracle data


Nalika DBF file rusak utawa rusak lan sampeyan ora bisa mbukak kanthi normal, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Oracle Recovery kanggo mindhai DBF file lan pulih data sabisa-bisa.

Start DataNumen Oracle Recovery.

DataNumen Oracle Recovery

Catetan: Sadurunge mbalekake rusak utawa rusak DBF file karo DataNumen Oracle Recovery, tulung tutup aplikasi liyane sing bisa ngowahi DBF file.

Pilih sing rusak utawa rusak DBF file kanggo dibalekake:

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa input ing DBF jeneng file langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake DBF file kanggo dibalekake ing komputer lokal.

Kanthi gawan, DataNumen Oracle Recovery bakal nyimpen pulih DBF ngajukake menyang file anyar sing jenenge xxxx_recovered.DBF, ing endi xxxx minangka jeneng sumber DBF ngajukake Contone, kanggo sumber DBF ngajokake USERS01.DBF, jeneng gawan kanggo file sing dibalekake bakal USERS01_recovered.DBF. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

Pilih File Tujuan

Sampeyan bisa input jeneng file sing dibalekake langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo nelusuri banjur pilih file sing wis pulih.

Klik ing Start Recovery tombol, lan DataNumen Oracle Recovery bakal start mindhai lan mbalekake sumber DBF ngajukake Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan pemulihan.

Sawise proses pemulihan, yen sumber DBF file bisa dibalekake kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak sing mbalekake DBF File ing Oracle.

Informasi liyane


DataNumen Oracle Recovery 1.0 dirilis tanggal 22 Februari 2019

  • Ndhukung kabeh versi Oracle database DBF file.
  • Dhukungan supaya pulih DBF file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo mbalekake kumpulan DBF file.
  • Integrasi karo Nihan Windows, supaya sampeyan bisa pulih a DBF file kanthi menu konteks ing Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan paramèter baris prentah.