Apa DataNumen NTFS Undelete?


# 1 Pamulihan
limpa

10+ Yuta
pangguna

20+ taun saka
pengalaman

Kepuasan 100%
njamin

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen NTFS Undelete v2.0


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan kanggo kabeh versi NTFS format.
  • Dhukungan kanggo mulihake file sing wis ilang.
  • Dhukungan kanggo mbalekake aliran sing ana gandhengane karo file sing wis ilang.
  • Dhukungan kanggo mindhai data disk mentah kanthi tuntas lan nelusuri file sing wis dihapus luwih saka 70 jinis sing dingerteni, kanthi nggunakake sistem ahli internal kanthi ilmu babagan karakteristik lan struktur spesifikasi jinis file.
  • Dhukungan kanggo mbalekake file sing wis dibusak saka bin ulang.
  • Dhukungan kanggo mulihake folder sing wis dibusak lan kabeh folder kasebutrarchy recursively.
  • Dhukungan kanggo ngganti jeneng file lan folder kanthi otomatis yen ana duplikat.
  • Gunakake antarmuka penyihir sing sederhana kanggo menehi instruksi sampeyan mbukak proses pemulihan kanthi gampang lan efisien.
  • Dhukungan kanggo nyaring lan ngurutake file lan folder sing wis ilang miturut macem-macem kritéria.
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen NTFS Undelete kanggo Mbusak file ing NTFS Mimpin


Sampeyan mbusak file utawa folder kanthi permanen saka NTFS salah drive, utawa sampeyan kosongake sampah daur ulang sadurunge sampeyan nemokake prekara sing penting. Apa sing bisa sampeyan lakoni?

Ora kuwatir. DataNumen NTFS Undelete bisa mbantu sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake alat sing kuat iki kanggo mindhai drive, nggoleki kesalahan file sing ilang, pulih lan entuk most data terkenal bali menyang sampeyan.

Start DataNumen NTFS Undelete. Sampeyan bakal bisa ndeleng "Start Wisaya "kaca, sing bakal njabarake tugas utama sing ditindakake sajrone proses sing dibatalake:

Start Wisaya

Klik ing Sabanjure tombol kanggo pindhah menyang langkah sabanjure.

Catetan: Sadurunge mbalekake file sing wis dibusak NTFS drive karo DataNumen NTFS Undelete, luwih becik sampeyan nutup aplikasi liyane.

Ing kaca iki, kabeh drive ing komputer sampeyan didaftar, kaya ing ngisor iki:

Pilih Drive

Ing dhaptar, sampeyan bisa milih siji utawa pirang-pirang NTFS drive sing pengin dipindai lan pulih file lan folder sing wis ilang, banjur klik Sabanjure tombol kanggo pindhah menyang langkah sabanjure.

Ing kaca iki, sampeyan bisa nyetel pilihan kanggo proses scan:

Setel Pilihan Scan

banjur klik tombol Sabanjure tombol kanggo pindhah menyang langkah sabanjure.

Ing kaca iki, drive sing sampeyan pilih lan pilihan sing sampeyan atur kanggo proses scan kabeh wis didaftar kanggo sampeyan konfirmasi:

Konfirmasi Pilihan Scan

Yen kabeh apik, klik ing Scan tombol kanggo starproses scan.

Ing kaca iki, DataNumen NTFS Undelete bakal mindai drive sampeyan lan nggoleki file lan folder sing bisa dibalekake:

Proses Scan

Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan scan.

Sawise proses scan, yen ana file utawa folder sing wis ilang bisa dibalekake, sampeyan bakal weruh kothak pesen kaya mangkene:

Pindai Kotak Pesen Sukses

Klik tombol "OK", banjur kita bakal mbukak kaca sabanjure.

Ing tengah kaca iki, kabeh file sing wis ilang sing bisa ditemokake sajrone proses scan sadurunge didaftar. Yen sampeyan ngaktifake "Pindai folder sing wis bisa dibalekake" ing pilihan pindai, mula folder sing dicopot sing bisa pulih uga didaftar.

Hasil Scan

Ing dhaptar, sampeyan bisa milih siji utawa pirang-pirang file utawa folder sing pengin dipulihake, banjur klik Sabanjure tombol kanggo pindhah menyang langkah sabanjure. Sampeyan bisa nyaring utawa ngurutake dhaptar supaya bisa kanthi cepet nemokake sing dikarepake banjur milih.

Ing kaca iki, sampeyan bisa milih folder output kanggo file lan folder sing ora dicabut:

Setel Pilihan Pamulihan

Kajaba iku, sampeyan bisa nyetel pilihan pemulihan liyane ing kene. Sawise iku, mangga klik ing Sabanjure tombol kanggo pindhah menyang langkah sabanjure.

Ing kaca iki, file lan folder sing sampeyan pilih supaya bisa pulih, uga folder output lan pilihan sing sampeyan atur kanggo proses pemulihan kabeh wis didaftar kanggo sampeyan konfirmasi:

Konfirmasi Pilihan Pamulihan

Yen kabeh apik, klik ing Mbaleni tombol kanggo starproses pamulihan.

Ing kaca iki, DataNumen NTFS Undelete bakal pulih file lan folder sing sampeyan pilih saka drive miturut pilihan pamulihan sing wis disetel, lan output menyang folder output sing wis ditemtokake.

Proses Pamulihan

Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan pemulihan.

Sawise proses pamulihan, yen ana file utawa folder sing wis dibusak sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses Pamulihan

Saiki sampeyan bisa mbukak direktori output lan ngakses kabeh file lan folder sing pulih.

Informasi liyane


DataNumen NTFS Undelete 2.0 dirilis tanggal 16 September 2014

  • Nambah kinerja.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen NTFS Undelete 1.5 dirilis tanggal 27 Oktober 2009

  • Dhukungan kanggo mindhai data disk mentah kanthi tuntas lan nelusuri file sing wis dihapus luwih saka 70 jinis sing dingerteni, kanthi nggunakake sistem ahli internal kanthi ilmu babagan karakteristik lan struktur spesifikasi jinis file.
  • Nambah kinerja proses scan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen NTFS Undelete 1.0 dirilis tanggal 16 Juli 2009

  • Dhukungan kanggo kabeh versi NTFS format.
  • Dhukungan kanggo mulihake file sing wis ilang.
  • Dhukungan kanggo mbalekake aliran sing ana gandhengane karo file sing wis ilang.
  • Dhukungan kanggo mbalekake file sing wis dibusak saka bin ulang.
  • Dhukungan kanggo mulihake folder sing wis dibusak lan kabeh folder kasebutrarchy recursively.
  • Dhukungan jeneng file unicode lan jeneng folder.
  • Dhukungan kanggo ngganti jeneng file lan folder kanthi otomatis yen ana duplikat.
  • Gunakake antarmuka penyihir sing sederhana kanggo menehi instruksi sampeyan mbukak proses pemulihan kanthi gampang lan efisien.
  • Dhukungan kanggo nyaring lan ngurutake file lan folder sing wis ilang miturut macem-macem kritéria.