News

DataNumen Access Repair 1.0 dirilis tanggal 18 Juni 2004

  • Dhukungan kanggo ndandani database Microsoft Access 95, 97, 2000, XP lan 2003.
  • Dhukungan kanggo mbalekake struktur lan cathetan tabel ing database Akses.
  • Dhukungan kanggo mbalekake lapangan MEMO lan OLE.
  • Dhukungan kanggo mbalekake tabel lan cathetan sing wis dibusak ing database Akses.
  • Dhukungan kanggo ndandani Akses file mdb ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani kumpulan file Access mdb.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani file mdb kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).

DataNumen Excel Repair 1.0 dirilis tanggal 5 Agustus 2003

  • Dhukungan kanggo ndandani file xls lan xlw ing format Excel versi 3, 4, 5, 95, 97, 2000, XP, 2003.
  • Dhukungan kanggo ndandani file Excel ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani kumpulan file Excel.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani file xls kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).