News

DataNumen Outlook Repair 1.1 dirilis tanggal 31 Desember 2005

  • Nambah kacepetan scan lan pamulihan.
  • Dhukungan kanggo ndeteksi format file PST sumber kanthi otomatis.
  • Dhukungan kanggo nemtokake format file PST output kanthi otomatis miturut versi Outlook sing diinstal ing komputer lokal.
  • Dhukungan kanggo nemokake lan milih file PST sing bakal didandani ing komputer lokal, miturut sawetara kritéria telusuran.