News

DataNumen SQL Recovery 1.0 dirilis tanggal 11 Mei 2013

  • dhukungan SQL Server 2005, 2008, 2008 R2, 2012.
  • Dhukungan kanggo mbalekake struktur lan data ing tabel.
  • Dhukungan kanggo mbalekake kabeh jinis data, kajaba jinis XML.
  • Dhukungan kanggo mbalekake kolom langka.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data sing wis ilang.
  • Dhukungan kanggo pulih pirang-pirang file, kalebu file MDF lan file NDF sing gegandhengan.
  • Dhukungan kanggo ndandani file MDF ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani kumpulan file MDF.
  • Terintegrasi karo Windows shell, mula sampeyan bisa ndandani file MDF kanthi konteks (klik kanan) menu Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).

DataNumen Data Recovery 1.0 dirilis tanggal 28 Desember 2010

  • Dhukungan kanggo kabeh format drive.
  • Dhukungan kanggo mbalekake file lost amarga reformasi drive, korupsi drive utawa alasan liyane.
  • Dhukungan kanggo mulihake file sing wis ilang.
  • Dhukungan kanggo mbalekake aliran sing ana gandhengane karo lost lan mbusak file.
  • Dhukungan kanggo mindhai data disk mentah kanthi telusuran lan goleki lost lan mbusak file luwih saka 70 jinis sing dingerteni, kanthi nggunakake sistem ahli internal kanthi ilmu babagan karakteristik lan struktur spesifikasi jinis file.
  • Dhukungan kanggo mbalekake file sing wis dibusak saka bin ulang.
  • Dhukungan supaya pulih lost lan mbusak folder lan folder kabehrarchy recursively.
  • Dhukungan jeneng file unicode lan jeneng folder.
  • Dhukungan kanggo ngganti jeneng file lan folder kanthi otomatis yen ana duplikat.
  • Gunakake antarmuka penyihir sing sederhana kanggo menehi instruksi sampeyan mbukak proses pemulihan kanthi gampang lan efisien.
  • Dhukungan kanggo nyaring lan ngurutake lost lan mbusak file lan folder miturut macem-macem kritéria.

DataNumen Outlook Drive Recovery 1.5 dirilis tanggal 15 Desember 2010

  • Nambah kacepetan scan lan pamulihan.
  • Kurangi konsumsi memori sajrone proses pemulihan.
  • Cegah pulih isi duplikat ing proses pamulihan.
  • Dhukungan kanggo pulih pirang-pirang properti saka obyek kanthi kumpulan.
  • Dhukungan kanggo mbalekake lan ngonversi properti sing akeh regane.
  • Nambah mekanisme deteksi, pamrosesan lan laporan kesalahan.
  • Dhukungan Microsoft Outlook 2010.
  • Nambah kompatibilitas ing sistem Windows 9x.
  • Ndandani sawetara bug cilik.
->