News

DataNumen DWG Recovery 1.0 dirilis tanggal 7 Januari 2014

  • Dhukungan kanggo mulihake AutoCAD 2010 nganti 2014 DWG file.
  • Dhukungan kanggo mbalekake obyek ing ngisor iki ing DWG file: BLOCK, POINT, LINE, ARC, CIRCLE, ELLIPSE, SPLINE, XLINE, RAY, SOLID, 3DFACE, LWPOLYLINE, POLYLINE (2D), POLYLINE (3D), POLYLINE (PFACE), POLYLINE (MESH), VERTEX (2D) , VERTEX (3D), VERTEX (MESH), VERTEX (PFACE), VERTEX (PFACE FACE), TEXT, MTEXT, TRACE, ATTRIB, ATTDEF, ENDBLK, SEQEND, INSERT, DIMENSION (ORDINATE), DIMENSION (LINEAR), DIMENSION DIGUNJUKake), DIMENSI (ANG 3-Pt), DIMENSI (ANG 2-Ln), DIMENSI (RADIUS), DIMENSI (DIAMETER), PEMIMPIN, TOLERANSI, OBJ kontrol BLOCK, HEADER BLOK, OBJ kontrol LAYER, LAYER, OBY CONTROL GAYA, GAYA, LTYPE CONTROL OBJ, LTYPE, GAMBAR OBJ, VISI, UCS CONTROL OBJ, UCS, Vapor CONTROL OBJ, VPORT, APPID CONTROL OBJ, APPID, DIMSTYLE CONTROL OBJ, DIMSTYLE
  • Dhukungan supaya pulih lost & nemokake obyek ing DWG file.
  • Dhukungan kanggo mulihake obyek sing wis dibusak DWG file.
  • Dhukungan kanggo output file tetep ing DWG format lan format DXF.
  • Dhukungan kanggo output file tetep ing format AutoCAD R2.5, R2.6, R9, R10, R11, R12, R13, R14, 2000 nganti 2014.
  • Dhukungan kanggo ndandani DWG file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani sakumpulan DWG file.
  • Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih DWG file sing arep didandani ing komputer lokal.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani Outlook DWG file kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).
->