Gejala:

Nalika mbukak file Excel XLSX sing rusak utawa rusak karo Microsoft Excel, sampeyan bakal ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

Excel nemokake konten sing ora bisa diwaca ing. Apa sampeyan pengin ngrampungake isi buku kerja iki? Yen sampeyan dipercaya sumber buku kerja iki, klik Ya.

ing endi filename.xlsx minangka jeneng file Excel sing rusak utawa rusak.

Ing ngisor iki minangka conto gambar layar pesen kesalahan:

Excel nemokake konten sing ora bisa diwaca

Yen sampeyan milih "Ya", mula Excel bakal nyoba ndandani file Excel sing rusak. Ana rong kahanan, kaya ing ngisor iki:

1. Excel ora bisa ndandani file kasebut.

Yen ngono, bakal nampilake pesen kesalahan ing ngisor iki:

Excel ora bisa mbukak file 'filename.xlsx' amarga format file utawa ekstensi file ora valid. Verifikasi yen file durung rusak lan ekstensi file cocog karo format file kasebut.

ing endi filename.xlsx minangka jeneng file Excel sing rusak utawa rusak.

Ing ngisor iki minangka gambar layar pesen kesalahan:

excel-cannot-open-the-file

2. Excel bisa ndandani file kasebut.

Yen ngono, bakal nampilake pesen ing ngisor iki:

Excel bisa mbukak file kanthi ndandani utawa mbusak konten sing ora bisa diwaca.

kanthi konten sing didandani utawa dicopot ing ngisor pesen.

Ing ngisor iki minangka conto gambar layar pesen:

Excel bisa mbukak file kanthi ndandani utawa mbusak konten sing ora bisa diwaca.

Sawise klik tombol "Tutup", Excel bakal mbukak file tetep. Ana rong kahanan:

Sawetara data dibalekake ing file sing tetep, nanging akeh data lost sawise ndandani / proses pemulihan.
Ora ana data nyata ing file sing tetep sawise proses perbaikan / pemulihan.

Nalika mbukak file Excel XLS sing rusak utawa rusak karo Microsoft Excel, sampeyan uga bakal ndeleng pesen kesalahan sing padha:

Dokumen kasebut rusak lan ora bisa dibukak. Kanggo nyoba lan ndandani, gunakake perintah Bukak lan Ndandani ing kothak dialog Bukak, banjur pilih Data Ekstrak yen dijaluk.

Ing ngisor iki minangka conto gambar layar pesen kesalahan:

Excel bisa mbukak file kanthi ndandani utawa mbusak konten sing ora bisa diwaca.

Yen sampeyan milih "OK", mula Excel bakal nyoba ndandani file Excel sing rusak lan nampilake pesen ing ngisor iki:

Kesalahan dideteksi ing 'filename.xls,' nanging Microsoft Office Excel bisa mbukak file kanthi ndandani ing ngisor iki. Simpen file supaya ndandani iki permanen.

ing endi filename.xls yaiku file XLS rusak sing didandani.

Lan asil ndandani bakal didhaptar ing ngisor pesen.

Ing ngisor iki minangka conto gambar layar pesen:

kesalahan-dideteksi

Sawise klik tombol "Tutup", Excel bakal mbukak file tetep. Nanging, akeh data yaiku lost sawise ndandani / proses pemulihan.

Penjelasan sing Tepat:

Nalika file Excel sampeyan rusak lan sawetara bagean ora dingerteni dening Excel, mula Excel bakal nglaporake pesen kesalahan iki lan nyoba ndandani. Nanging, amarga ana watesan pamulihan kemampuan Excel, sawise proses ndandani / pemulihan, ora bakal ana data nyata sing bisa ditemokake utawa akeh data bakal lost.

Solution:

Sampeyan bisa nggunakake DataNumen Excel Repair kanggo mbalekake file Excel sing rusak, sing bakal entuk data luwih akeh tinimbang Excel.

File Sampel 1:

File XLS rusak: Kesalahan4.xlsx

Kanthi fungsi ndandani internal Excel, Excel gagal ndandani file kasebut.

kanthi DataNumen Excel Repair: 100% data bisa dibalekake.

File kasebut didandani dening DataNumen Excel Repair: Kesalahan4_fixed.xls

File Sampel 2:

File XLS rusak: Kesalahan3_1.xlsx

Kanthi fungsi ndandani internal Excel, 0% data sel bisa dibalekake.

kanthi DataNumen Excel Repair: 61% data bisa dibalekake.

File kasebut didandani dening DataNumen Excel Repair: Kesalahan3_1_fixed.xls

File Sampel 3:

File XLS rusak: Kesalahan3_2.xlsx

Kanthi fungsi ndandani internal Excel, 0% data sel bisa dibalekake.

kanthi DataNumen Excel Repair: 36% data bisa dibalekake.

File kasebut didandani dening DataNumen Excel Repair: Kesalahan3_2_fixed.xls

File Sampel 4:

File XLS rusak: Kesalahan3_4.xlsx

Kanthi fungsi ndandani internal Excel, 0% data sel bisa dibalekake.

kanthi DataNumen Excel Repair: 16.7% data bisa dibalekake.

File kasebut didandani dening DataNumen Excel Repair: Kesalahan3_4_fixed.xls

File Sampel 5:

File XLS rusak: Kesalahan3_5.xlsx

Kanthi fungsi ndandani internal Excel, 0% data sel bisa dibalekake.

kanthi DataNumen Excel Repair: 95% data bisa dibalekake.

File kasebut didandani dening DataNumen Excel Repair: Kesalahan3_5_fixed.xls

File Sampel 6:

File XLS rusak: Kesalahan3_7.xlsx

Kanthi fungsi ndandani internal Excel, 0% data sel bisa dibalekake.

kanthi DataNumen Excel Repair: 5% data bisa dibalekake.

File kasebut didandani dening DataNumen Excel Repair: Kesalahan3_7_fixed.xls

File Sampel 7:

File XLSX rusak: Kesalahan2_1.xlsx

Kanthi fungsi ndandani internal Excel, 50% data sel bisa dibalekake.

kanthi DataNumen Excel Repair: 89% data sel bisa dibalekake.

File kasebut didandani dening DataNumen Excel Repair: Kesalahan2_1_fixed.xls

File Sampel 8:

File XLS rusak: Kesalahan2_2.xls

Kanthi fungsi ndandani internal Excel, 50% data sel bisa dibalekake.

kanthi DataNumen Excel Repair: 100% data bisa dibalekake.

File kasebut didandani dening DataNumen Excel Repair: Kesalahan2_2_fixed.xlsx

Cathetan: