Gejala:

Nalika mbukak file Excel XLS utawa XLSX sing rusak utawa rusak karo Microsoft Excel, sampeyan ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

'filename.xls' ora bisa diakses. File kasebut bisa uga mung diwaca, utawa sampeyan nyoba ngakses lokasi sing diwaca mung. Utawa, server sing disimpen dokumen kasebut bisa uga ora nanggapi.

ing endi 'filename.xls' minangka jeneng file Excel sing rusak.

Ing ngisor iki minangka conto gambar layar pesen kesalahan:

'filename.xls' ora bisa diakses.

Penjelasan sing Tepat:

Nalika file Excel XLS utawa XLSX rusak lan Microsoft Excel ora bisa ngenali, Excel bisa uga nglaporake kesalahan iki. Informasi kesalahan mblusukake amarga ujar manawa file kasebut ora bisa diakses amarga mung diwaca. Nanging, sanajan file asline ora mung diwaca, yen wis rusak, Excel isih bakal nglaporake kesalahan iki kanthi ora sengaja.

Solution:

Sampeyan luwih dhisik bisa mriksa manawa file mung diwaca, ing lokasi mung diwaca, utawa ing server remot. Yen file kasebut ana ing lokasi sing diwaca mung utawa ing server remot, coba nyoba nyalin file saka lokasi utawa server sing mung diwaca menyang drive sing bisa ditulis ing komputer lokal. Priksa manawa sampeyan mbusak atribut maca-mung file Excel.

Yen file Excel isih ora bisa dibukak, mula kita bisa ngonfirmasi manawa file kasebut rusak. Sampeyan bisa nggunakake dhisik Fungsi ndandani bawaan Excel kanggo ndandani file Excel sing rusak. Yen ora bisa digunakake, mula mung DataNumen Excel Repair bisa mbantu sampeyan.

File Sampel:

Sampel file XLS rusak sing bakal nyebabake kesalahan. Kesalahan5.xls

File sing dibalekake dening DataNumen Excel Repair: Kesalahan5_fixed.xls

Cathetan: