Napa akeh kolom tanggal ing basis data sing wis didandani disetel menyang 1900-01-01?

Yen kolom tanggal ing basis data asli ora valid, DataNumen DBF Repair bakal disetel maneh menyang angka sing wis ditemtokake, yaiku taun 1900-01-01. Sampeyan bisa nyegah DataNumen DBF Repair nglakoni kanthi mateni pilihan "Ndandani kolom tanggal sing salah" ing "Pilihan" tab.