Napa aku isih ora bisa mbukak tetep DBF ngajukake

Ana telung kemungkinan kanggo kahanan iki, kaya ing ngisor iki:

  1. panjenengan DBF file digawe dening siji aplikasi, nanging sampeyan pengin mbukak file tetep ing aplikasi liyane, sing ora kompatibel karo sing sadurunge lan nyebabake masalah. Solusine yaiku nyetel versi sing bener ing kothak combo ing jejere “Pilih DBF kanggo didandani ”kothak sunting miturut aplikasi nomer loro banjur start ndandani file maneh. Contone, sampeyan DBF file digawe dening Clipper nanging sampeyan pengin mbukak ing dBase III, mula sampeyan kudu nyetel "Versi" menyang "dBase III" banjur ndandani file maneh.
  2. Sampeyan wis tetep DBF file luwih gedhe saka 2GB, watesan ukuran sing dingerteni saka DBF file, mula most DBF aplikasi sing kompatibel ora bisa mbukak file sampeyan. Contone, nalika nggunakake Visual FoxPro kanggo mbukak file kasebut, sampeyan bakal entuk kesalahan "Ora tabel". Solusine yaiku ngaktifake opsi "Split file yen luwih gedhe tinimbang ### MB" ing tab "Pilihan" lan nyetel nilai sing cocog, sing kudu kurang saka 2GB, contone, 1800MB, minangka ukuran file maksimum, lan banjur ndandani asline DBF file maneh. Nalika file fix output luwih gedhe tinimbang watesan iki, DDBFR bakal nggawe file pamisah anyar kanggo nampung data sing isih pulih. Lan yen file pamisah tekan watesan maneh, file pamisah anyar nomer loro bakal digawe, lan liya-liyane.

  3. Ing tetep Panjenengan DBF file, ana luwih saka 255 kolom ing tabel. Saiki most DBF aplikasi sing kompatibel ora ndhukung tabel kanthi luwih saka 255 kolom. Contone, nalika nggunakake Visual FoxPro kanggo mbukak file kasebut, sampeyan bakal entuk kesalahan "Ora tabel". Solusine yaiku ngaktifake "Tabel pamisah yen ana luwih saka ### kolom" ing tab "Pilihan" lan pasang nilai sing cocog, kayata 255, minangka jumlah lapangan maksimum, lan banjur ndandani asli DBF file maneh. Mangkono nalika DDBFR ndeteksi ana luwih saka 255 kolom ing tabel, iki bakal nggawe tabel pamisah anyar kanggo nampung kolom sing isih ana. Lan yen kolom sing isih ana isih luwih saka 255 kolom, bakal digawe tabel pamisah liya, lan liya-liyane.