Punapa bedane DataNumen Outlook Repair lan DataNumen Outlook Drive Recovery?

Bedane loro produk kasebut yaiku nggunakake data sumber sing beda, kaya ing ngisor iki:

   · DataNumen Outlook Repair(DOLKR) njupuk file PST sing rusak utawa rusak minangka data sumber.

nalika

   · DataNumen Outlook Drive Recovery(DODR) njupuk drive utawa disk minangka data sumber. Drive utawa disk minangka papan sing nyimpen file PST sampeyan biyen.

Dadi yen sampeyan duwe file PST sing rusak utawa rusak, mula sampeyan bisa nggunakake DOLKR kanggo ndandani file lan mbalekake email ing file PST. Yen DOLKR gagal nemokake email sing dikepengini, sampeyan isih duwe kesempatan kanggo entuk email kasebut, kanthi nggunakake DODR kanggo mindhai drive / disk ing endi sampeyan nyimpen file PST ing jaman kepungkur.

Utawa yen ora duwe file PST, kayata, sampeyan ngowahi format kabeh disk / drive, sampeyan mbusak file PST kanthi permanen, utawa hard disk / drive sampeyan rusak lan sampeyan ora bisa ngakses file PST ing ndhuwur, lsp. , banjur sampeyan bisa nggunakake DODR kanthi langsung.