Punapa bedane DataNumen Outlook Repair lan DataNumen Exchange Recovery?

Bedane loro produk kasebut yaiku nggunakake data sumber sing beda, kaya ing ngisor iki:

   · DataNumen Outlook Repair(DOLKR) njupuk file PST sing rusak utawa rusak minangka data sumber.

nalika

   · DataNumen Exchange Recovery(DEXR) ngrusak utawa rusak OST file minangka data sumber.

Dadi yen sampeyan duwe file PST sing rusak utawa rusak, mula sampeyan bisa nggunakake DOLKR kanggo ndandani file lan mbalekake email ing file PST. Yen sampeyan duwe OST tinimbang file, sampeyan kudu nggunakake DEXR kanggo nindakake tugas.