Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa ndownload versi lengkap saka produk langsung sawise ngirim formulir pesen online.

Yen sampeyan ora entuk versi lengkap… utawa yen sampeyan duweost iku (Hei, wis kelakon! 🙂… tulung hubungi departemen sales kita. Coba sertakan jeneng, alamat, alamat email, lan nomer konfirmasi pesenan (yen sampeyan duwe).

Kita bakal seneng mbantu sampeyan.