Ana sawetara barang sing ora dikarepake ing file PST tetep. Kepiye cara ngilangi?

DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery dirancang kanggo mindhai saben bait file Outlook sing rusak lan mbalekake kabeh informasi sing bisa dibalekake, kalebu fragmen data, lost & barang sing ditemokake, uga barang sing wis ilang. Mula, ing file PST sing wis pulih, sampeyan bisa nemokake liyane saka email normal, uga ana barang sing wis ilang, lost & barang sing ditemokake, uga komponen email, kayata lampiran. Kita nindakake iki amarga most pelanggan bisa nemokake kabeh barang kasebut migunani sawise ana bencana data.

Email normal dibalekake banjur bali menyang folder asline, kayata Inbox, Outbox, lsp. Nalika email sing ora normal bakal dibalekake lan disimpen menyang folder "Recovered_Groupxxx".

Yen sampeyan ora pengin barang sing ora normal, sampeyan mung bisa nindakake kaya ing ngisor iki:

1. Start “DataNumen Outlook Repair”/”DataNumen Exchange Recovery"

2. Pindhah menyang tab "Pilihan".

3. Klik tab "Pilihan Lanjut" ing panel kiwa.

4. Ing grup "Waras Barang sing Dibusak", busak centhang kabeh opsi.

5. Ing grup "Advanced Recovery", busak centhang kabeh opsi.

6. Bali menyang tab "Ndandani".

7. Ndandani maneh PST sing rusak asli /OST ngajukake.

8. Bukak file PST tetep anyar. Sampeyan bakal nemokake kabeh barang sing ora dikepengini ilang.