Apa lisensi kasebut terus-terusan?

YES, lisensi kasebut yaiku terus-terusan, tegese sampeyan bisa nggunakake produk:

  1. Forever
  2. Kanggo kaping tanpa wates
  3. Ndandani lan Unlimited nomer file.

Iku ora lisensi adhedhasar langganan.