Aku entuk kesalahan "Metu saka memori" nalika ndandani PST /OST ngajukake Kudu piye

Kesalahan iki tegese PST /OST file gedhe banget lan papan memori ing sistem sampeyan ora cukup kanggo mbalekake. Umumé, kesalahan iki ana ing sawetara komputer endhek, lan PST /OST file luwih gedhe tinimbang 50GB.

Mangkene sawetara solusi kanggo kesalahan "Out of memory":

  1. Instal produk ing komputer liyane kanthi konfigurasi hardware sing luwih apik banjur coba maneh. Disaranake nggunakake komputer 64bit kanthi memori luwih saka 64GB lan 64bit Outlook diinstal kanggo nindakake tugas kasebut. Kanggo 64bit Outlook, sampeyan bisa nggunakake 64bit DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery sing bakal nggunakake memori ing sistem sampeyan.
  2. Priksa manawa ana cukup ruang disk gratis ing drive C: sampeyan. Windows bakal nggunakake spasi disk ing C: drive minangka memori virtual. Yen ora ana cukup ruang disk gratis ing C: drive, sampeyan uga bakal nemoni masalah kaya ngono. Disaranake supaya paling ora ana 100GB ruang disk gratis ing C: drive sampeyan.
  3. Utawa sampeyan bisa nggunakake DataNumen File Splitter kanggo misahake PST /OST file menyang pirang-pirang potongan, saben ukuran udakara 10GB. Banjur mlayu DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery kanggo ndandani PST iki /OST file siji-siji utawa kumpulan liwat fungsi "Batch fix". Nanging, kanthi solusi iki, sampeyan bisa uga bakal kelangan sawetara data nalika mbagi PST /OST file lan sawetara email ana ing wates file, nanging sampeyan bisa nyegah kesalahan "Metu saka memori" lan pulih most saka data kasebut.